Arna Mačkić is de derde loper van de Green Leader Estafette

Architect en founder van Studio L A, Arna Mačkić, gaat op donderdag 2 juli als Green Leader in gesprek met Annemarie van Doorn van DGBC. Mačkić kreeg ‘het stokje’ doorgegeven door Do Janne Vermeulen van Studio V en is de derde ‘groene leider’ die voor de estafette voor de microfoon van Van Doorn verschijnt. Het gesprek is live te volgen tijdens het digitale evenement Real Estate Futureproof.

Mačkić was tot 2019 als hoofd van de afdeling Architectonische Vormgeving verbonden aan de Gerrit Rietveld Academie. Ze is auteur van het boek ‘Mortal Cities & Forgotten Monuments’. Onlangs zond BNNVARA een documentaire over haar uit. 

Green Leader Estafette

Leiderschap is meer dan ooit cruciaal om duurzaam uit de crisis te komen. Dutch Green Building Council (DGBC), PROVADA en PropertyNL hebben het initiatief genomen om leiders die juist nu de ingezette duurzame koers vervolgen, een podium te geven. Green Leaders die de crisis zien als een kans en dit ook kenbaar maken. Die anderen inspireren en uitnodigen samen te werken aan het verder verduurzamen van de bouw- en vastgoedsector. Onder de noemer Green Leader Estafette, gaan diverse groene leiders vervolgens het stokje aan elkaar doorgeven.

Volgende Green Leader

Mačkić zal aan het einde van het gesprek op de Real Estate Futureproof het stokje weer doorgeven aan een volgende groene leider. Benieuwd wie dat wordt, volg het gesprek dan hier live.

 

Gerelateerd

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

Bouwen met hout gunstiger voor klimaat dan uit huidige MPG-berekening blijkt

Bouwen met hout gunstiger voor klimaat dan uit huidige MPG-berekening blijkt