Annemarie van Doorn en Edwin van Noort sprekers bij Greenbuild Europe

DGBC-directeur Annemarie van Doorn is een van de sprekers op het evenement GreenBuild Europe. Tijdens haar presentatie zal Van Doorn uitleggen hoe DGBC de bebouwde omgeving wil verduurzamen en welke rol het thema gezondheid hierin speelt.

Naast Van Doorn levert ook Edwin van Noort (Manager Beheer en Ontwikkeling) een prominente bijdrage over gezonde circulaire materialen, samen met Cradle2Cradle, Ellen MacArthur Foundation en Madaster. 

Groene gebouwen

Greenbuild Europe vindt plaats op 19 en 20 maart 2019 in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Het thema van dit tweedaagse internationale evenement is Human X  Nature.  Tijdens het tweedaagse event zijn er workshops, speciale netwerkmomenten en educatieve sessies waarin alle aspecten van groene gebouwen worden behandeld. 

Best practices en netwerken

Professionals vanuit verschillende industrieën, waaronder architectuur, bouw en vastgoed, delen tijdens Greenbuild Europe hun best practices om de ontwikkeling van gezonde gebouwen te bevorderen. Greenbuild Europe biedt het ultieme podium voor de groene bouwgemeenschap om zich te verenigen en gezamenlijk onderwerpen als luchtkwaliteit, menselijke gezondheid, energieverbruik en wereldwijde klimaatverandering aan te pakken.

Het volledige programma en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.   

Gerelateerd

ABN AMRO breidt Missie2030 uit met ambitieuze Paris Proof-norm

ABN AMRO breidt Missie2030 uit met ambitieuze Paris Proof-norm

Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen aangenomen!

Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen aangenomen!

Nieuwe generatie vraagt om gezonde werkplek

Nieuwe generatie vraagt om gezonde werkplek