Anneke de Vries spreker op congres Platform Duurzaam Winkelvastgoed

Op het congres Green Retail ‘Make it happen’ van Platform Duurzaam Winkelvastgoed geeft Anneke de Vries, voorzitter van de werkgroep Retail, een presentatie over de stand van zaken van de werkgroep. Het congres op dinsdag 27 november staat in het teken van het versnellen van de weg naar de klimaatdoelen. DGBC is partner van dit evenement.

Anneke de Vries is uitgenodigd als keynote spreker en zal een update geven over de werkzaamheden van de werkgroep Retail in het Deltaplan Duurzame Renovatie. Daarnaast presenteert zij de inspirerende de resultaten van de verbouwing van de Albert Heijn-vestiging Wendelaarstraat in Alkmaar. Dat doet ze samen met Michel Noordam van VOCUS Architecten. Naast De Vries zijn er sprekers zoals Hamit Karakus van Platform 31 en co-creatie sessies georganiseerd vanuit onder andere InRetail, Nevap en VastgoedOverleg. Deze presentaties en sessies zorgen voor een totaalbeeld van de duurzame inspanningen in de Retail, zowel op organisatie- als brancheniveau.

Partner

Als partner van Platform Duurzaam Winkelvastgoed zal DGBC ook aanwezig zijn tijdens het congres. Wil je ook van Anneke de Vries horen wat de stand van zaken is in de werkgroep Retail, schrijf je dan hier in.

DGBC-partners

Ahold Delhaize

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen