Al zeventien activiteiten ingepland voor DGBW

Een rondleiding over een circulair in te vullen gebied, inspiratiesessies en rondleidingen door goede voorbeelden: verschillende participanten en andere partijen uit de wereld van verduurzaming organiseren evenementen tijdens de Dutch Green Building Week. 

Over exact een maand start de DGBW. Hoewel het programma al goed gevuld is, roept DGBC participanten op om óók een activiteit te organiseren tijdens de DGBW. Jij en jouw organisatie spelen een belangrijke rol in het toekomstbestendig maken van de gebouwde omgeving. Door mee te doen aan de week laat je dit zien. Je kunt meedoen met een eigen activiteit. Je kunt zelf een activiteit organiseren of in samenwerking met andere organisaties.

Dagthema's

Om organisatoren van de evenementen en activiteiten en bezoekers van de Dutch Green Building Week te inspireren hebben we per dag een dagthema geformuleerd. Zo wordt het programma voor bezoekers overzichtelijk.

  • Maandag: #HETKANWEL!

  • Dinsdag: CO2-reductie (Paris Proof) 

  • Woensdag: Circulariteit

  • Donderdag: Green Leadership

  • Vrijdag: Klimaatadaptatie en gezondheid

Overzicht van activiteiten

Maandag 23 september 2019 

Dinsdag 24 september 2019 

Woensdag 25 september 2019 

Donderdag 26 september 2019 

Meedoen

Door mee te doen aan de week kun je laten zien hoe jij en jouw organisatie uitblinken in het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Je kunt zelf een activiteit organiseren of in samenwerking met andere organisaties. Meld je activiteit hier aan. 


Gerelateerd

Nieuw magazine Toekomstbouwers ziet het levenslicht

Nieuw magazine Toekomstbouwers ziet het levenslicht

Wat kun je verwachten op woensdag tijdens de DGBW?

Wat kun je verwachten op woensdag tijdens de DGBW?

Werkgroepvoorzitter Retail Anneke de Vries gaat van AH naar NS

Werkgroepvoorzitter Retail Anneke de Vries gaat van AH naar NS