Junior Projectmanager Paris Proof

De gebouwde omgeving is verantwoordelijk voor bijna 40% van het energiegebruik en een derde van de CO2-emissie in Nederland. Om te voldoen aan de klimaatdoelstellingen van Parijs moeten gebouwen Paris Proof worden. Dit betekent dat het energieverbruik van de gebouwde omgeving met twee derde omlaag moet ten opzichte van het huidige gemiddelde. Samen met meer dan 100 marktpartijen, overheden, kennisorganisaties en brancheorganisaties werken we sinds 2017 aan een grootschalig programma om de CO2-uitstoot van gebouwen te reduceren. We noemen dit ook wel het Deltaplan Duurzame Renovatie. Ten behoeve van de verdere ontwikkeling en invulling van dit programma heeft DGBC op dit moment een vacature voor Junior Projectmanager.

Functie inhoud

Binnen het programma ontwikkel je diensten en producten ten behoeve van het programma. Als Junior Projectmanager ondersteun je de programma- en senior projectmanagers bij het uitvoeren van onderzoek, het maken van routekaarten, het ontwikkelen van tools en beantwoorden van vragen uit de markt. Ook verzamel en documenteer je kennis ten behoeve van het programma. Naast de werkzaamheden voor het programma, krijg je de kans om intern en extern mee te werken aan het verder ontwikkelen van andere diensten en producten van DGBC op het gebied van de circulaire economie, gezondheid en klimaatadaptatie.

Wat vragen wij?

We zoeken iemand die nauwgezet werkt en zich daarnaast goed kan concentreren in een drukke en dynamische omgeving. Jij bent analytisch sterk en hebt een proactieve, doortastende instelling. Je ben in staat om snel te schakelen tussen meerdere projecten en onderwerpen. Je bent klantgericht en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent sterk in zelfstandig werken, maar ook in het werken in teamverband. Je bent stressbestendig en brengt zelfstandig structuur aan in je werk. Natuurlijk heb je affiniteit met duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Je bent niet bang om in het openbaar op te treden en je hebt een gezonde dosis humor.

Wat verwachte wij van jou?

  • Een WO- of HBO opleiding gerelateerd aan vastgoed, bouw en/of duurzaamheid;
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een adviserende of uitvoerende rol;
  • Goede presentatievaardigheden.

Wat bieden wij?

  • Een baan waarbij geen dag hetzelfde is: van strategie en advies tot praktische uitvoering;
  • Een inspirerende werkomgeving waarin je werkt aan relevante maatschappelijke thema's;
  • Een bedrijf met ervaren, maar vooral ook leuke collega's en heel korte lijnen;
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar wel de juiste balans tussen werk en privé;
  • De faciliteiten om flexibel of thuis te werken en overal kantoor te houden; met onze vestiging in Den Haag als uitvalsbasis;
  • Een 32-40-urige werkweek voor een jaar, met de intentie tot verlenging.

Geïnteresseerd?

Stuur je brief inclusief een CV en foto naar personeelszaken@dgbc.nl onder vermelding van Junior Projectmanager Paris Proof t.a.v. Martin Mooij, Programmamanager Deltaplan Duurzame Renovatie.
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Eefje Stutvoet, projectmanager (Tel: +31 (0)88 - 55 80 100
of e.stutvoet@dgbc.nl  Sluitingsdatum van de vacature is 30 november 2020.Laatste nieuws

De Reehorst: nieuwe gezonde werkomgeving voor Triodos-medewerkers

De Reehorst: nieuwe gezonde werkomgeving voor Triodos-medewerkers

Enorme renovatieopgave vraagt opdrachtgever met lef

Enorme renovatieopgave vraagt opdrachtgever met lef

Predictive twins oplossing voor uitdagingen in de bouw

Predictive twins oplossing voor uitdagingen in de bouw