Senior Projectmanager BREEAM-NL (40 uur)

Altijd al een toonaangevende bijdrage willen leveren aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving? Op zoek naar een leuke afwisselende baan in een enthousiast team? Dan mag je deze kans niet laten schieten, want DGBC is per direct op zoek naar een ervaren projectmanager. 

Dit is jouw uitdaging

Je gaat je in eerste instantie intensief bezighouden met de doorontwikkeling van BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie, dé meest gebruikte methodiek in Europa om de duurzaamheidsprestaties van gebouwen inzichtelijk te maken. Je schrijft en coördineert de volgende versie van de beoordelingsrichtlijn, begeleidt de adviesgroep. Ook geef je trainingen én behandel je samen met collega’s casuïstiek rond de duurzaamheidsbeoordeling van gebouwen.

Daarnaast ontwikkel en coördineer je (deel)programma’s en projecten en houd je je bezig met business development. Je ontwikkelt nieuwe diensten en producten voor DGBC, waarbij je behoeften in de markt vertaalt naar een specifiek product en/of dienst. 

In deze functie rapporteer je aan de Manager Ontwikkeling en Beheer van DGBC en je adviseert het management wanneer er inhoudelijke beslissingen moeten worden genomen. Daarnaast onderhoud je goede contacten met externe partijen, signaleer en creëer je kansen om de gebouwde omgeving te verduurzamen. 

Wil jij werken in een dynamische, marktgerichte organisatie en ben jij een echte teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO-/WO opleiding Bouwkunde en/of installatietechniek of een vastgoed gerelateerde opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Aantoonbare affiniteit met duurzame ontwikkeling van de gebouwde omgeving;
  • Ervaring met BREEAM-NL projecten is een pré;
  • Netwerkkwaliteiten, zowel intern als extern. Jij weet op een transparante manier het optimale uit klantcontacten te halen en deze te vertalen in je dagelijks werk;
  • Analytisch sterk en een proactieve, doortastende en commerciële instelling;
  • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. 

Verder ben je een bevlogen en communicatieve persoonlijkheid die de doelstellingen van DGBC met hart en ziel weet uit te dragen. Je bent een toegankelijk persoon die mensen weet te binden en te verbinden.

Wat bieden wij je?

Een functie in een dynamische omgeving met veel contacten, zowel intern als extern, in een jong en hecht team. En natuurlijk een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. In beginsel krijg je een jaarcontract met een mogelijke verlenging naar een vaste aanstelling. 

Interesse?

Laat ons in een motivatie weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt en stuur deze per email aan personeelszaken@dgbc.nl

Meer informatie?

Neem contact op met Edwin van Noort, Manager ontwikkeling en beheer, tel: 088 55 80 100.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.