PROVADA

De PROVADA, hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche, vond van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni 2017 wederom plaats in de Amsterdam RAI. Ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten troffen elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Met meer dan 300 standhouders en ruim 22.000 bezoekers is PROVADA één van Europa’s grootste vastgoedevenementen.

Connecting the Future was het thema van PROVADA 2017. De toekomst van het vastgoed staat in het teken van technologie. Zowel de bouw als het beheer van gebouwen wordt steeds meer gekenmerkt door slimme systemen, die ons leven eenvoudiger en aangenamer moeten maken. We stoppen er steeds meer techniek in en halen er steeds meer data uit. Waartoe dat leidt, mag de vastgoedbranche invullen. 

DGBC plein

Samen met de Dutch Green Building Council heeft PROVADA de afgelopen jaren sterk ingezet op het thema Duurzaamheid. Er is veel aan gedaan om het thema te laten landen binnen de vastgoedwereld. Nu is duurzaamheid geen apart thema meer op PROVADA . Het is inmiddels een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering binnen de vastgoedwereld en het programma op PROVADA. 

Op het DGBC Plein stonden standhouders die lid zijn van de Dutch Green Building Council. De bedrijfsvisie van deze partijen is volledig gericht op duurzaamheid.