Over Guido Slokkers - Programmamanager

Guido Slokkers is sinds januari 2014 in dienst bij de DGBC en is verantwoordelijk voor de behandeling van technische vraagstukken, ontwikkeling van schema’s en het geven van trainingen.

Na zijn studie bouwtechniek en architectuur heeft Guido Slokkers een aantal jaren gewerkt bij een architectenbureau om vervolgens de stap te maken naar ingenieursbureau Advin. Hier was hij als projectleider en adviseur verantwoordelijk voor projecten met betrekking tot duurzaam bouwen en bouwtechnisch advies. Tevens was hij als architect betrokken bij diverse ontwerpopdrachten. Tijdens deze periode heeft hij specialismen ontwikkeld op het gebied van BREEAM en duurzaam bouwen.

Guido Slokkers heeft gestudeerd aan de HTS en aan de TU Eindhoven in de richtingen Bouwtechniek en Architectuur. Zijn afstudeerscriptie ‘Wonen op de grens van land en zee’ had als doel duurzame woningbouw te realiseren waarbij getracht werd een oplossing te vinden voor de problematiek van de stijgende zeespiegel en de uitbreidende woningmarkt.


Contact:

Mail:
Tel:
088 - 55 80 100