Page 92 - Bidbook
P. 92

  Overlap: 0,05 mm
PETRAN VAN HEEL
Sector Banker Bouw en Vastgoed
ABN AMRO NEEMT VOORTREKKERSROL
Duurzaamheid is een gegeven. Circulair bouwen is wereldwijd in opkomst en Nederland loopt voorop. ABN AMRO neemt daarin graag een voortrekkersrol. Die rol bevestigen we met de bouw van ons circulaire paviljoen: Circl. Circulair bouwen is pionieren en de verkenning hiervan doen we niet alleen. Partnerships zijn onmisbaar. Daarom werken we met pioniers in bouw en vastgoed intensief samen aan een nieuwe generatie duurzame oplossingen.
Stimuleren van Circulaire Economie
ABN AMRO stimuleert de overgang naar een circulaire economie en werkt samen met relaties aan oplossingen voor een circulair businessmodel. Circulaire bedrijfsmodellen dragen bij aan innovatie, toekomstbestendigheid en een duurzame economie en samenleving.
Een bank met impact
Om impact te maken en een circulaire economie te bereiken,
is action leadership nodig. ABN AMRO pioniert met het financieren van nieuwe bedrijfs- en eigendomsmodellen. Hiermee combineren we inzichten in circulaire bedrijfsmodellen met onze kennis van financiƫle producten en risicobeheer.
We stellen onze klanten in staat om met hun bedrijf het verschil te maken in de circulaire economie. Samen met onze klanten willen we in 2020 drie doelen bereiken:
- 1 miljard euro aan circulaire bedrijfsmiddelen financieren,
- 100 circulaire financieringen,
- 1 miljoen ton minder CO2 uitstoten.
 Toekomstbestendig vastgoed realiseer je
met circulaire principes
 Ossip van Duivenbode
DGBC | Bidbook 2019 91
     AA_fullcolourU.eps
ABN AMRO full-colour for uncoated paper Width shield: 20 mm
www.abnamro.com/nl/index.html
     

   90   91   92   93   94