Page 86 - Bidbook
P. 86

 ANNEMIEK BLEUMINK
Zakelijk directeur
PAUL DE RUITER ARCHITECTS
Wij geloven in de toekomst en werken daarom sinds 1994 aan innovatieve duurzame architectuur. Het bureau is ontstaan uit het promotieonderzoek “The Chameleon Skin” van Paul de Ruiter uit 1992, dat stelt dat gebouwen energie moeten produceren.
Onze architectuur levert energie in technische, maar vooral ook in menselijke zin, waarin geluk, gezondheid en connectiviteit net zo zwaar wegen als energieneutraliteit en circulariteit. De gebouwen zijn zo ontworpen dat de gevels slim reageren op de zon waardoor we energie maximaal kunnen winnen en hebben een uniek, herkenbaar en innovatief karakter. We zijn trendsettend in het ontwikkelen van duurzame technologieën.
Door een combinatie van onderzoek en het gebruik van 3D-software, zoals BIM en Sefaira, blijven we de prestaties van onze gebouwen continu verbeteren en lopen we voorop in het ontwerpen van circulaire (C2C) gebouwen. Wij willen waarde toevoegen aan duurzaamheid door het meetbaar te maken en daarom geloven wij in certificering.
Als recordhouders met de hoogste scores in Nederland voor BREEAM-NL, LEED, GPR en GreenCalc+ zorgen we ervoor dat onze gebouwen voldoen aan bewezen duurzaamheidstan- daarden. Het omarmen van duurzaamheid is voor ons aanleiding om vernieuwende en innovatieve architectuur met intrinsieke schoonheid te maken.
 Duurzaamheid is pure winst
 foto: Ossip van Duivenbode
DGBC | Bidbook 2019 85
           www.paulderuiter.nl
    84   85   86   87   88