Page 75 - Bidbook
P. 75

            www.w4y.nl
  Realistisch en praktisch
verduurzamen blijft mensenwerk
  JAN ROERSEN
Directeur W4Y adviseurs
Verduurzamen is veel meer dan het afvinken van checklists. Het blijft mensenwerk. Met deze visie, eigenzinnige aanpak en ruime ervaring maken wij verduurzamen niet alleen haalbaar, maar ook effectief en leuk.
Verduurzamen van vastgoed is een complexproces dat samen met diverse partijen en binnen strikte criteria als budget en tijd moet worden ingericht en uitgevoerd. Daarbij kiezen wij voor een persoonlijke en brede benadering. De focus ligt niet uitsluitend op energieverbruik, hergebruik van materialen of gezondheid, maar op alle aspecten tegelijk.
Natuurlijk sluiten we aan bij de duurzaamheidsambities van de opdrachtgever, de mogelijkheden van het ontwerp en gebruik van een pand. Bottom line is dat we alle kansen
op verduurzaming onderzoeken en wegen op relevantie. We bedenken slimme en vooral realistische oplossingen, samengevat in een all-in projectvoorstel. Geen ‘uurtje- factuurtje’ dus. We zijn partner, van plan tot realisatie.
Onze totaalaanpak resulteert in prachtige projecten, vaak in combinatie met BREEAM-NL certificering en hoge scores. Met meer dan 600 BREEAM-NL certificeringstrajecten is W4Y koploper in Nederland. W4Y werd niet voor niets dit jaar genomineerd voor vier BREEAM-NL Awards en won er 2!
74 DGBC | Bidbook 2019
W4Y ADVISEURS BV
Adviesbureaus


   73   74   75   76   77