Page 68 - Bidbook
P. 68

  EDWIN OUDSHOORN
Business manager electrical management
Synorga draagt bij aan een energieneutrale, duurzame leef- en werkomgeving. Wij adviseren en begeleiden klanten op de weg naar duurzaam, CO2-neutraal ondernemerschap. Daarbij legt elke klant een eigen optimale route af, want duurzaam ondernemen is maatwerk.
Gedurende de hele route staan optimaal energiegebruik en een minimale afvalstroom centraal. Een Quick-Win is snel behaald: finetunen en verspilling elimineren zijn eenvoudige ingrepen die het energieverbruik direct doen dalen. De vervolgstap is een analyse van het gebruiksgedrag én het gebruik van het gebouw. Door onze transparante en praktische aanpak is elk energie-bespaartraject overzichtelijk qua inspanning en investering. De gestelde doelen zijn reëel en haalbaar. Bovendien genereert elke energiebesparing de volgende: dat motiveert. Onze klant enthousiasmeren en inspireren, dát is onze ambitie.
Synorga electrical management is ruim 20 jaar actief in energiemanagement en verduurzaming: een degelijke partner met up-to-date kennis over actuele regelgeving en mogelijke duurzaamheidsmaatregelen. Onze energiespecialisten adviseren bij het verduurzamen van assets en begeleiden klanten op weg naar een BREEAM-NL certificering. Onze klanten daarbij wijzen op hun beste oplossing, dát is onze rol.
In 2019 bestaat Synorga 50 jaar. Met 90 medewerkers heeft de organisatie een landelijke dekking.
SYNORGA
  Via Quick-Wins, op naar duurzaam
CO2-neutraal ondernemerschap
  DGBC | Bidbook 2019 67
          www.synorga.nl
    66   67   68   69   70