Page 39 - Bidbook
P. 39

           www.dwa.nl
     Wij staan voor een dynamische
benadering van duurzaam-
heidsvraagstukken
   JAAP DIJKGRAAF
Algemeen directeur
DWA zorgt al meer dan 30 jaar voor duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. We houden ons bezig met strategie, engineering en onderzoek. Een belangrijk speerpunt voor ons is het daadwerkelijk realiseren van beoogde prestaties. Duurzaamheid werkend maken, dat is wat wij ambiƫren.
Nederland staat voor een geweldige uitdaging: de transitie naar een volledig aardgasvrije energievoorziening. DWA draagt graag bij aan de realisatie hiervan en biedt een scala aan diensten: van strategisch advies, via het spoor van onderzoek, data-analyse en passende energieconcepten tot aan de implementatie en monitoring van de oplossingen die wij adviseren.
We willen niets aan het toeval overlaten: onze strategie baseren we op waardevolle data die we met de nieuwste technieken uit gebouwen halen. We zien hoe een gebouw functioneert, en vooral: hoe we het energiezuiniger, comfortabeler en slimmer kunnen maken. Dankzij een datagedreven aanpak kennen gebouwen voor ons geen geheimen.
Duurzaamheid is in onze projecten vaak een complexe, integrale opgave. Veel aspecten komen bij elkaar. Om deze opgave tot een goed einde te brengen is een regisseur noodzakelijk. Wij willen deze rol graag pakken en alle professionals uit de verschillende disciplines samensmeden tot een team dat de opdracht succesvol uitvoert.
38 DGBC | Bidbook 2019
DWA
Adviesbureaus


   37   38   39   40   41