Page 36 - Bidbook
P. 36

 BRAM ADEMA
Managing Director
Het is een enorme uitdaging om de Nederlandse gebouwen te verduurzamen. Met verschillende online tools kan iedereen zelf aan de slag met verduurzamen. Zo maken we van elke Nederlander een duurzaamheidsmanager. En met 17 miljoen duurzaamheidsmanagers is de verduurzaming geen uitdaging meer.
We innoveren en delen onze expertise rondom duurzaamheid samen met de DGBC en alle participanten. Samen zorgen we dat doelstellingen worden bereikt. Daarom laten we 2 van onze partners vertellen hoe we samen impact hebben: Maurice Verkerk (NEXT Real Estate, VORM Bouw) en Marc Hopman (Croonwolter&dros):
Maurice: ”Voor onze portefeuille hebben wij een grote verduurzamingswens. CFP heeft ons geholpen om inzicht te krijgen in welke maatregelen voor de locaties het beste geschikt zouden zijn.”
Marc: ”Wij zetten de CSR-manager van CFP in om de dienstverlening aan relaties rondom het verduurzamen van hun vastgoed te verbreden en verdiepen. Onze rol is om onze bestaande en nieuwe klanten te adviseren om zo effectief mogelijk te verduurzamen.”
Maurice: ”Samen met CFP zijn we bezig om onze vastgoedportefeuille in één keer BREEAM te certificeren. Hiermee maken we een meerjarenplan voor de verduurzaming en door de samenwerking kunnen we gaan verbeteren.”
Marc: ‘’Onze oplossing voor de wettelijke verplichtingen van
2023, 2030 en 2050 wordt mede door CFP gerealiseerd’’
DGBC | Bidbook 2019 35
CFP GREEN BUILDINGS
 Nederland heeft 17 miljoen duurzaamheids-
managers
             www.cfp.nl/

   34   35   36   37   38