Page 33 - Bidbook
P. 33

   www.build2live.nl
                                It always seems impossible until
it’s done
   HANNAH VAN DER LEIJ
Adviseur duurzaam vastgoed
“The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it.” Dit zijn de woorden van onderzoeker Robert Swan, oprichter van de 2041 Foundation. De boodschap: we moeten zélf aan de slag. De drijfveer van Build2Live is een wereld creëren met tevreden mensen, in een circulaire economie, zonder verspilling. Wij adviseren over het creëren van gezonde en duurzame plekken die verdergaan dan de norm en waar mensen zich prettig voelen.
Al 15 jaar helpen wij architecten, ontwikkelaars en vastgoedeigenaren die antwoorden zoeken op vragen rondom duurzaam bouwen. Daarbij richten we ons vooral op energiebesparing, afvalvermindering, waterbesparing, ecologie, CO2-vermindering en gezondheid.
Hiervoor hebben we de nodige tools en deskundigheid in huis. We zijn één van de meest ervaren BREEAM-NL Experts in het land. Bovendien zijn we energieprestatie-adviseur en hebben we recent de kwalificaties gehaald van WELL Accredited Professional. Dat is een exclusieve groep die zich inzet voor
de gezondheid en het welzijn van mensen in gebouwen.
Omdat we zelf als projectmanager en ontwikkelaar hebben gewerkt, geven we realistische adviezen en houden we rekening met het businessmodel van de opdrachtgever.
We hebben goede hoop dat de verduurzamingsopgave gaat lukken. In de woorden van Nelson Mandela: “It always seems impossible until it’s done.”
32 DGBC | Bidbook 2019
BUILD2LIVE
Adviesbureaus

   31   32   33   34   35