Page 184 - Bidbook
P. 184

 JEROEN FLORIS
Marketing Manager
Interface wil een ‘Climate fit for Life’ creëren, waarbij het gezond leven van en op deze planeet centraal staat. Met onze missie Climate Take Back, willen we niet alleen door circulaire oplossingen met een zo laag mogelijke CO2-voetprint positief bijdragen, maar ook producten en processen ontwikkelen die klimaatverandering tegengaan. Tapijttegels die gemaakt zijn met biobased grondstoffen, zoals Conscient of onze nieuw CircuitBac Green-rug en een fabriek die functioneert als een bos.
Daarbij wil Interface ‘Positive Spaces’ creëren met onze modulaire en circulaire vloeroplossingen en mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dankzij de expertise van architecten en ontwerpers kan de vloer bijdragen aan een ruimte waarin mensen opbloeien. De gezondheid en het geluk van de gebruikers van een gebouw is de belangrijkste verantwoordelijkheid zowel vanuit een ethisch als vanuit zakelijk oogpunt.
Interface werkt niet alleen met ketenpartners, maar ook
met andere partijen en sectoren samen om tot circulaire oplossingen te komen die bijdragen aan zowel het tegengaan van klimaatverandering en het realiseren van de Sustainable Development Goals.
INTERFACE
 +Positive spaces: gelukkigere
mensen en een gezonde planeet
 DGBC | Bidbook 2019 183
        www.interface.com
    182   183   184   185   186