Page 153 - Bidbook
P. 153

              www.greenworksacademy.nl
             Duurzaam bouwen en installeren,
comfortabel leven
  GERHARD HOSPERS
Adjunct-directeur Greenworks
RAAB KARCHER GREENWORKS
Greenworks, hét duurzaamheidslabel voor bouw- en installatiematerialen. Gewoon, simpel, een overzicht van alle producten met een score erachter. Zodat meteen te zien is hoe een bouwmateriaal of installatie ‘scoort’ op duurzaamheid en comfort. Het Greenworkslabel maakt dat mogelijk.
De Greenworksscore wordt bepaald aan de hand van 10 specifieke, duurzame materiaal- en productie-eigenschappen. Deze variëren van het onttrekken van grondstoffen aan de natuur en de bijzondere milieuwinst van het product in zijn toepassing, tot de herbruikbaarheid en recyclebaarheid aan het einde van de levenscyclus van een gebouw, passend binnen circulair bouwen. Comfortkenmerken geven daarnaast weer hoe het product scoort op aspecten als luchtkwaliteit, visueel comfort, geluidsisolatie en andere factoren die van invloed zijn op het comfort van de eindgebruiker.
Greenworks Academies
Wij vinden het onze taak kennis te delen met bouwprofessionals en studenten. Daarom zijn wij de Greenworks Academies gestart, dé kenniscentra voor de bouw- en installatiebranche. We hebben locaties in Breda, Apeldoorn en Amsterdam.
We hebben dan ook een hoger doel: het super gemakkelijk maken van verduurzamen van heel de gebouwde omgeving in Nederland, door het kiezen voor duurzaamheid en comfort. Bouw en installatie samen.
152 DGBC | Bidbook 2019
Leveranciers


   151   152   153   154   155