Page 152 - Bidbook
P. 152

 BRAM VAN DER SANDEN
Marketing Manager
MITSUBISHI ELEVATOR EUROPE
Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en betrouwbare lift- en roltrapinstallaties, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij streven ernaar de beste en meest duurzame verticale mobiliteitsoplossing voor onze klanten en eindgebruikers te realiseren. In dit kader, evenals de groeiende behoefte aan een circulaire economie, hebben wij M-Use® ontwikkeld.
Middels M-Use®, ofwel Mobility-Use, bieden wij voor een minimale initiële investering hoogwaardige liften aan met gegarandeerd gebruik. Hierbij blijven wij eigenaar van de lift(en) en betaalt de afnemer voor een periode van 20 jaar een vast bedrag per jaar voor het gebruik. Voor dit vaste bedrag krijgt
de afnemer, via contractueel duidelijk vastgelegde prestaties, gegarandeerd zorgeloos gebruik tegen voorspelbare en eerlijke kosten (inclusief pay-per-use verrekening).
Niet alleen zijn onze liften een stuk energiezuiniger, ook gaan wij bewust om met de materialen in de lift. Aan het einde van de gebruikscyclus demonteren we al onze M-Use® liften en, waar mogelijk, hergebruiken we deze op andere locaties. Is de lift echt op? Dan recyclen we de componenten om de materialen weer opnieuw te gebruiken. En dit alles leggen we ook nog een vast een officieel Madaster materiaalpaspoort.
 Alle Mitsubishi liften met een
materiaalpaspoort, dat is ons doel
 DGBC | Bidbook 2019 151
     www.mitsubishi-liften.nl
           150   151   152   153   154