Page 150 - Bidbook
P. 150

 BENNO SCHWARZ
Founder
hello energy combineert energiedata met inspirerende content tot een stream aan informatie voor alle gebruikers van een gebouw. Onze software draagt bij aan een energiepositieve wereld. In zo’n wereld wekken gebouwen meer energie op dan ze verbruiken.
De gebouwde omgeving moet verduurzamen. hello energy
laat zien dat economische groei en duurzaamheid elkaar niet uitsluiten. Met ons product kom je erachter dat slim omgaan met energie niet alleen logisch is, maar bespaart en de wereld een beetje beter maakt. We visualiseren energie en duurzaamheid en activeren gebruikers van vastgoed om er slim mee om te gaan.
hello energy bekijk je via allerlei schermen: op je laptop, op een smart wall, of bijvoorbeeld op een iPad in de wachtruimte. We analyseren de specifieke energiedata van je vastgoedportfolio. Die combineren we met sterke content tot begrijpelijke visualisaties die je aandacht trekken. Van portfoliomanager tot toevallige voorbijganger, iedereen is gebaat bij informatie die tot de verbeelding spreekt, want iedereen heeft invloed op de duurzaamheidsprestatie van een gebouw.
Onze software is zo ontwikkeld dat ze op allerlei manieren overtuigt om gedrag te veranderen door een duurzamer alternatief te kiezen. Elke dag zien tienduizenden mensen onze schermen en worden ze getriggerd om een iets andere keuze te maken.
HELLO ENERGY
 Laat zien wat jouw energie- en
duurzaamheidsambities inhouden!
 DGBC | Bidbook 2019 149
     www.hello-energy.com
         


   148   149   150   151   152