Page 148 - Bidbook
P. 148

 MERCÉDÈS VONK
Sustainability Manager
‘De missie van FacilitylinQ is het vertalen van inrichtings- vraagstukken naar duurzame werkomgevingen
FacilitylinQ is in 2003 opgericht met als drijfveer dat wij in
alles en altijd gericht willen zijn op het helpen realiseren van een project vanuit de klantvraag. Wij zijn geen traditionele producent, maar een multi-brand specialist met een portfolio van meer dan 500 hoogwaardige merken. Wij snappen behoeftes en belangen, en vertalen deze naar de best passende oplossingen voor onze klanten. Duurzaamheid, gezondheid en milieu zijn voor FacilitylinQ belangrijke fundamentele waarden. We zijn daarom actief in diverse samenwerkingsverbanden en netwerkorganisaties als INSIDE/ INSIDE en de DGBC.
Duurzaamheid is geen bijproduct meer, maar integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. FacilitylinQ is van mening dat het anders kan en anders moet. Het is nu tijd voor nieuwe businessmodellen die grondstofproblemen (schaarste en uitputting) voor blijven.
Steeds vaker wordt duurzaamheid verbonden met gezondheid. Overigens niet meer dan terecht. Gezonde gebouwen
dragen bij aan het welzijn van de gebruikers. Sterker nog;
in gezonde gebouwen presteren mensen beter, is hogere arbeidsproductiviteit en een lager ziekteverzuim. In dit kader is FacilitylinQ pionier in het toepassen van principes als LEVEL, en de WELL Building Standard. Want laten we niet vergeten waar het echt om gaat: de behoeftes en belangen van gebruikers.
FACILITYLINQ
 We make you keep
your promise!
 DGBC | Bidbook 2019 147
   www.facilitylinq.com
        
   146   147   148   149   150