Page 147 - Bidbook
P. 147

            www.copperant.nl
          Groen is samen doen!
  DANNY RIJKEN
Sales manager Copperant
Bij Copperant maken we ons sterk voor een duurzame samenleving. Copperant draagt bij aan duurzame bescherming van objecten en het verkleinen van de global footprint. Onze ambitie is ‘meer bereiken met minder’.
De verven leveren een optimale prestatie en zijn ook nog eens gemaakt van natuurlijke grondstoffen.
De bouwsector is op zoek naar natuurlijke grondstoffen
voor allerlei producten zoals verf. Copperant loopt al jaren
op deze ontwikkeling vooruit, door het toepassen van
biobased grondstoffen en zo min mogelijk oplosmiddelen. Daarnaast wordt de verf volledig CO2-neutraal geproduceerd door zelf opgewerkt zonne-energie. Veel vakschilders en opdrachtgevers kiezen daarom al bewust voor 'de groenste verf van Nederland'.
Copperant heeft een breed productenpakket om gebouwen duurzaam te kunnen onderhouden en materialen geschikt te maken voor hergebruik. De verven zijn geschikt voor binnen en buiten schilderwerk en breed toepasbaar op vele
soorten ondergronden. Een voorbeeld hiervan is de plantbased verf Copperant Altra. Bouwmaterialen voorzien van Altra kunnen hergebruikt worden zonder het milieu aan te tasten.
Het product zorgt voor de reductie van CO2 in de atmosfeer. Doordat de verf geen vluchtige organische stoffen bevat, draagt het bij aan een schoon en veilig binnenklimaat. Deze verflijn is plantbased, non-toxic en watergedragen.
146 DGBC | Bidbook 2019
COPPERANT
Leveranciers   145   146   147   148   149