Page 141 - Bidbook
P. 141

            www.dudoklegal.nl
            Voor ieder technisch probleem bestaat
een fiscaal juridische oplossing
  MICHIEL VAN HECKE
Notaris
DUDOK BOUW- EN VASTGOEDRECHT
DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht is een nichekantoor van advocaten, notaris en fiscalisten dat zich richt op de commerciële bouw- en vastgoedpraktijk.
Bij DUDOK behandelen we met name de complexere vraagstukken. Onze aanpak is persoonlijk en kenmerkt
zich door een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn gedreven, oplossingsgericht en in staat om buiten het bestaande denkkader te treden, waardoor wij alternatieve oplossingen weten aan te dragen.
DUDOK kijkt vanuit interdisciplinair verband met een kritische, creatieve en realistische blik naar ontbrekende en knellende wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid om zo samen met de klant in een vroeg stadium tot oplossingen te komen. Oplossingen, die niet alleen voor nu, maar ook in de verre toekomst werkbaar zijn. Onze focus ligt op het beperken van risico’s en het creëren van kansen.
DUDOK bouwt bruggen tussen de technische vraagstukken inzake verduurzaming en circulariteit en de wet- en regelgeving. DUDOK doet dit doormiddel van op de hoogte te blijven
van de meest actuele ontwikkelingen in duurzaamheid en
het ondersteunen bij lobbyen op het gebied van wet- en regelgeving ten behoeve van duurzaamheid en circulariteit.
Door het bieden van fiscale, juridische en notariële diensten draagt DUDOK dan ook een steentje bij aan de implementatie en de realisatie van de technische ideeën voor verduurzaming binnen de bouw- en vastgoedsector.
140 DGBC | Bidbook 2019
Juridisch   139   140   141   142   143