Page 105 - Bidbook
P. 105

          www.adst.nl
  BART VAN BARNEVELD
Planontwikkelaar
Om mee te bouwen aan een duurzame toekomst
vindt Aan de Stegge Twello het belangrijk duurzame bedrijfshuisvesting te realiseren, maar ook de eigen organisatie zo duurzaam mogelijk in te richten.
Aan de Stegge Twello wil meebouwen aan een duurzame toekomst en werken aan een leefbare, gezonde maatschappij waarin er waarde wordt gecreƫerd voor opdrachtgevers. Bewust omgaan met grondstoffen en bouwmaterialen, het verminderen van energieverbruik en het voorkomen van afval staan hierbij centraal.
Naast ontwikkelingen als gasloos bouwen en BENG speelt vooral de bewustwording van opdrachtgevers een grote rol. De markt vraagt dat wij kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.
Op dit moment bouwen we de meest innovatieve fabriek voor kruiden en specerijen voor Koninklijke Euroma in Zwolle.
De nieuwbouw bestaat uit een gerobotiseerd warehouse en een volledig geautomatiseerde mengerij en wordt voorzien van de modernste faciliteiten voor productontwikkeling.
De nieuwbouw stelt Euroma nog beter in staat om aan de allerhoogste kwaliteitseisen te voldoen en efficiƫnter en duurzamer te werken. Naast zonnepanelen en warmtepompen wordt ook gebruikgemaakt van de restwarmte van het proces om het gebouw te verwarmen. Hiermee wordt de CO2-uitstoot met ruim 70% verminderd ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen.
104 DGBC | Bidbook 2019
AAN DE STEGGE TWELLO
Bouwbedrijven


   103   104   105   106   107