Page 103 - Bidbook
P. 103

                 www.syntrus.nl
   Elektrische deelauto's verbeteren
leefbaarheid in steden
   NICOLE MAARSEN
Directeur Vastgoed
SYNTRUS ACHMEA REAL ESTATE & FINANCE
Syntrus Achmea Real Estate & Finance vindt dat vermogensbeheer moet bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarom kiezen wij voor investeringen met financieel én maatschappelijk rendement. Voor onze institutionele klanten (en hun klanten) werken we aan een gezonde financiële basis en een aantrekkelijke leefomgeving. Voor nu en later.
Alles wat wij doen is gebaseerd op de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN. Wij hebben vijf doelen geselecteerd die van toepassing zijn op onze dienstverlening: vermogens- beheer in vastgoed en hypotheken.
Daarmee dragen we bij aan gezonde leefomgevingen, aan duurzame en betaalbare energie, inclusieve gemeenschappen en een verantwoorde (circulaire) productie. Op al deze terreinen zetten wij in op een intensieve samenwerking om onze ambities te realiseren.
Wij zijn trots dat we ook doen wat we zeggen. We zetten volop in op nieuwe energiezuinige woningen; we verduurzamen bestaande portefeuilles, adviseren huurders over energie- besparing en we lopen voorop in het aanreiken van elektrische vormen van mobiliteit (auto’s en fietsen).
102 DGBC | Bidbook 2019
Beleggers   101   102   103   104   105