Support DGBW-Online

Bezoeker DGBW-online


Datum en tijd event

Maandag 21 september 12:30 tot en met vrijdag 25 september 17:00 uur

Hier vind je een overzicht van het volledige programma


Bezoek DGBW-online via Google Chrome of Mozilla Firefox

Registratie

Om DGBW-online te kunnen bezoeken moet je jezelf registreren. Registreren als bezoeker kan via de aanmeldknop op de DGBW website. Vervolgens kan je een ticket te bemachtigen in Hopin. Kies voor een regulier of partner-ticket rechts bovenin deze pagina. Na checkout kan je een account voor Hopin aanmaken of inloggen met je bestaande account. Na het opslaan ben je geregistreerd. Vul gelijk je profiel in! Dit is je online visitekaartje tijdens het event.


Profiel is je online visitekaartje

Vul gelijk je profiel in! Zorg dat je account herkenbaar is, vul deze zo volledig mogelijk in en upload je foto. Dit account wordt namelijk gebruikt voor je deelname aan het event en is je visitekaartje tijdens DGBW-online.


In het evenement

Wanneer je inlogt kom je bij de receptie. Links in beeld kun je navigeren naar de verschillende onderdelen in DGBW-online:

Green Stage

Hier kan je onder andere de dagelijkse talkshow en Expert Sessions volgen. Ook kan je op Green Stage meekijken in de Green Room.

DGBW Sessions

Hier kan je verschillende sessies bijwonen en eventueel vragen stellen via de chat. Wanneer een spreker een slide/scherm deelt kan je deze zelf groter/kleiner maken d.m.v. een dubbelklik. Je hoeft als bezoeker niet op participate te klikken.

Activities – Netwerk carrousel

Hier kun je in gesprek gaan met (willekeurige) deelnemers. Je moet op Ready klikken om een gesprek te starten en wanneer je aan iemand gekoppeld bent op connect klikken om gegevens uit te wisselen (online businesscard) en het gesprek te starten. Een gesprek duurt tussen de 30 en 180 seconden: houd dit bij door bovenaan “time left” in de gaten te houden; Ben je al uitgepraat voordat er 180 seconden zijn verstreken, klik dan op leave bovenaan het scherm. Klik daarna opnieuw op ready voor een nieuwe connectie.

Green Expo – virtuele stands

Hier zie je virtuele stands van de bedrijven die meedoen. Je kunt op hun stand klikken en hun promovideo bekijken. Elke dag om 15:00 uur zijn de stands bemand en kan je live een presentatie bijwonen of een praatje maken met de standbemanning. Mocht je geinteresseerd zijn: vergeet niet te klikken op Ik ben geinteresseerd! Zo wordt je online visitekaartje uitgewisseld. Je kunt via de chat vragen stellen en een videogesprek aanvragen (via people) als je daar behoefte aan hebt!


Netwerkmogelijkheden in DGBW-online

Tijdens DGBW-online kan je naast de talkshows en sesssies ook in contact komen met andere bezoekers. Dat kan op verschillende manieren:

1-1 netwerken via video

Daar krijg je 180 seconde maximaal de tijd per video call. Dus 90 seconde voor jou en 90 seconde voor de ander, ook deel je hierin je online visitekaartje. Gebruik het volgende format voor maximaal resultaat: Wie ben je?; Wat doe je?; Waar kan de ander je me helpen?


Via prive-chat

Ga aan de rechterkant van je scherm naar ‘people’. Daar vind je de lijst met alle deelnemers. Als je op een foto klikt kan je een 1-1 bericht sturen naar diegene. Er komt een rode stip te staan bij ‘people’, zodra je een bericht stuurt of ontvangt van iemand die je nog niet gelezen hebt.

Via video-call

Ga aan de rechterkant van je scherm naar ‘people’. Daar vind je de lijst met alle deelnemers. Als je op een foto klikt kan je iemand uitndogen voor een vieo-call.

Chat

De algemene chatfunctie kan je natuurlijk gebruiken om te netwerken, vragen te stellen en te reageren op vragen van sprekers. Doe dit ook vooral, want dat maakt het voor iedereen leuker en interactiever. Deze chatfunctie kan je ook op de desbetreffende sessie of booth zetten waar je je op dat moment begeeft.


Heb je nog vragen?

DGBW infobalie

Voor vragen over het event en het programma kan je bij de infobalie terecht. Deze is te vinden bij DGBW Sessions.

Heb je technische vragen?

Met technische vragen over Hopin kan je terecht bij de HELPDESK. De helpdesk is gedurende het event altijd open bij DGBW Sessions.


Terug naar Support


Laatste nieuws

Utrecht is de duurzaamste kantorenstad van Nederland

Utrecht is de duurzaamste kantorenstad van Nederland

Terugblik Building Holland Digital

Terugblik Building Holland Digital

BREEAM-NL reportage: het verhaal achter de vijf sterren van het Rijksmuseum

BREEAM-NL reportage: het verhaal achter de vijf sterren van het Rijksmuseum