Werkconferentie Paris Proof: Vraag & aanbod

Deze bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden.

Om de doelstellingen van het ‘Parijse’ Klimaatakkoord te halen, moeten we de gebouwde omgeving sneller en grondiger verduurzamen. DGBC heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ‘Paris Proof’ maken van de gebouwde omgeving. Hiertoe ontwikkelen we een plan in samenwerking met onze participanten, kennispartijen en de overheid: het Deltaplan Duurzame Renovatie.

Vraag & aanbod

Om de gebouwde omgeving Paris Proof te maken, hebben we elkaar namelijk nodig. DGBC kan dit samen met al onze participanten. Kennisdelen is daarbij van essentieel belang. Hier is de werkconferentie van 21 november geheel op gericht. Heb jij een goed stappenplan of heb jij inzicht gekregen in jouw energieverbruik? Deel je ervaringen tijdens deze middag. Of wil je juist weten hoe andere inzicht hebben gekregen? Wij zorgen voor een match.

Heb jij een beproefde wijze manier om jouw interne organisatie te mobiliseren en te verduurzamen? Ook voor deze kennisdeling is ruimte. Samen inspireren we elkaar en gebruiken we concrete informatie om verder aan de slag te kunnen met dit gezamenlijke vraagstuk.

Algemene Participanten Vergadering

Voorafgaand aan het seminar vindt de (besloten) DGBC Algemene Participanten Vergadering plaats. Deze is exclusief voor DGBC Participanten. 

Exclusief en kosteloos

Deze werkconferentie is voor iedereen toegankelijk. DGBC participanten hebben voorrang op niet-participanten. Deelname aan een DGBC-werkconferentie is geheel kosteloos. 

Informatie?

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar events@dgbc.nl.

Schrijf je nu in 

13.30    Ontvangst 
14.00Welkom door dagvoorzitter Rutger Mollee
14.05Host Nuon 
14.10Introductie door Annemarie van Doorn, directeur DGBC 
14.15

Update Deltaplan Duurzame Renovatie door Martin Mooij,

programmamanager Deltaplan, & introductie ING partner Deltaplan 

14.25Lagerhuis 
14.55Pauze 
15.15Vraag & aanbod; Expertise 
16.05Vraag & aanbod; Overtuigen 
16.55Afsluiting 
17.15Borrel 

Datum

woensdag, 21 november, 2018
van 13:30 tot 17:30 uur

Locatie

NUON Amsterdam
Hoekenrode 8
1102 BR, Amsterdam

Contactpersoon

Fredericke Reijerkerk
088 - 55 80 100