Werkconferentie: Naar een Paris Proof gebouwde omgeving

Om de doelstellingen van het ‘Parijse’ Klimaatakkoord te halen, moeten we de gebouwde omgeving sneller en grondiger verduurzamen. DGBC heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ‘Paris Proof’ maken van de gebouwde omgeving. Hiertoe ontwikkelen we een plan in samenwerking met onze participanten, kennispartijen en de overheid: het Deltaplan Duurzame Renovatie.

Waar hebben we het over als gebouw voldoet aan de Parijse klimaatdoelstellingen? Wanneer is een gebouw Paris Proof? Hoe gaan we die Paris Proof Gebouwen realiseren? Welke voorbeelden zijn er al? Tijdens de werkconferentie Naar een Paris Proof Gebouwde omgeving hoor je de laatste inzichten uit de werkgroepen en gaan we met elkaar in gesprek over wat er nodig is om tot een versnelling te komen.

Deltaplan Duurzame Renovatie

Op basis van de daadwerkelijke opgave en cijfers worden er in diverse werkgroepen routekaarten per gebouwtype ontwikkeld. De routekaarten brengen concreet in beeld hoe wij de bestaande bouw kunnen verduurzamen, en wat de diverse ’spelers’ waaronder financiers, gemeenten, eigenaren, huurders en toeleveranciers hierin zouden moeten doen.  

Sinds de de presentatie van het Deltaplan zijn vijf werkgroepen aan de slag: 

  • Voorzitter werkgroep Retail: Anneke de Vries, Albert Heijn Real Estate & Construction
  • Voorzitter werkgroep Kantoren: Jaap van Rhijn, Programmadirecteur Cordaan
  • Voorzitter werkgroep Scholen: Ewoud van der Sluis, Directievoorzitter HEVO
  • Voorzitter werkgroep Zorg: Philip Blaauw, CEO INNAX
  • Voorzitter werkgroep Logistiek: Jeanet van Antwerpen, CEO SADC

Lees meer op www.deltaplanduurzamerenovatie.nl

Exclusief en kosteloos

Deze werkconferenties zijn exclusief voor participanten van DGBC. Deelname aan een DGBC-werkconferentie is geheel kosteloos. 

Informatie?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de inhoud van de conferentie of meer informatie? Stuur dan een e-mail naar events@dgbc.nl.

Er zijn nog plekken beschikbaar
Inschrijven

Datum

woensdag, 21 november, 2018
van 13:00 tot 18:00 uur

Locatie

Nog niet bekend

Contactpersoon

Marieke Olsthoorn
088 - 55 80 100