Webinar WELL AP Exam Prep

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Ga jij binnenkort een WELL AP Examen doen? En wil je goed voorbereid op het examen verschijnen? In samenwerking met WELL Faculty Member Tim Beuker (BBA Binnenmilieu) startte op 8 april 2020 een reeks van zeven webinars WELL AP Exam Prep waarin je wordt klaargestoomd voor het examen.

Wij volgen nauwgezet de adviezen van het RIVM en hebben daarom alle DGBC-evenementen tot en met 30 juni 2020 geannuleerd. De tweedaagse WELL AP Exam Prep gaat daarom niet door in de geplande vorm, maar wordt omgezet naar een serie webinars. De webinar-serie start op woensdag 8 april en zal wekelijks plaatsvinden van 9:30 tot 11:30 uur. De deelnemersbijdrage voor deze webinar-serie ligt 30% lager dan de tweedaagse klassikale training.

WELL AP Examen

Bij het WELL AP examen wordt verwacht dat je de WELL Building Standard V1 letterlijk uit het hoofd kent. Deze WELL AP Exam Prep is door IWBI (International WELL Building Institute) ontwikkeld om je daarbij te helpen. Tijdens de tweedaagse training wordt de volledige WELL richtlijn doorgenomen en worden alle WELL V1 Features in detail behandeld. Hierdoor vormt deze training een intensieve en degelijke voorbereiding voor het WELL AP examen.

Aangezien het WELL AP examen waarschijnlijk nog tot 2021 betrekking zal hebben op versie 1 (V1) van de WELL Building Standard, is de WELL AP Prep Workshop volledig gericht op de WELL V1 eisen. Aangezien de WELL V1 grotendeels onveranderd zijn meegenomen in WELL V2, is deze informatie ook bij toepassing van WELL V2 nog steeds relevant.

Tijdens de webinar word je niet opgeleid tot de officiële status van WELL AP, hiervoor dien je nog een apart examen te doen. De training helpt je wel om de lesstof eigen te maken.

Zeven webinars, elke woensdag van 9:30 tot 11:30 uur

De WELL AP Exam Prep webinars behandelen de zeven concepten die WELL V1 onderscheidt: Air, Water en Nourishment, Light, Fitness, Comfort en Mind. De webinars worden in een aansluitende periode van 7 weken aangeboden, te beginnen op woensdag 8 april. Per webinar zal één van de concepten worden behandeld. De webinar is toegankelijk voor maximaal 15 deelnemers, zodat er voor alle deelnemers voldoende ruimte is om vragen te stellen.

Deelnemers aan het webinar moeten voorzien zijn van een computer of laptop met videocamera en microfoon en een stabiele internetverbinding. Het is aan te raden om tijdens de training een tweede device (of tweede scherm) paraat te hebben waarop je de WELL Building Standard kunt meelezen. De voertaal tijdens het webinar is Nederlands, het materiaal (waaronder de WELL Building Standard) is Engelstalig. Het webinar is uitsluitend live te volgen, achteraf terugkijken is niet mogelijk.

Investering

De deelnemersbijdrage voor deze webinar-serie ligt 30% lager dan de eerder ingeplande tweedaagse klassikale training. De bijdrage voor DGBC-partners is € 1.049,- (excl. btw) en voor deelnemers van organisaties die geen partner zijn van DGBC, is de bijdrage € 1.399,- (excl. btw). Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Ga jij in 2020 ook de Workshop WELL v2 bij ons volgen? Dan ontvang je 50% korting op de deelnemersbijdrage van deze workshop. In het veld opmerkingen kan je aangeven dat je van deze kortingsregeling gebruik wil maken.

Het webinar WELL AP Exam Prep wordt in een aanlsuitende periode van 7 weken aangeboden, te beginnnen op woensdag 8 april.

 

Webinar 1 woensdag 8 april 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 2 woensdag 15 april 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 3 woensdag 22 april 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 4 woensdag 29 april 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 5 woensdag 6 mei 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 6 woensdag 13 mei 2020 09.30 tot 11.30 uur
Webinar 7 woensdag 20 mei 2020 09.30 tot 11.30 uur

De online-locatie van de webinar ontvang je in de instructiemail voorafgaand aan het webinar.

Gerelateerd nieuws

Iris Rijneveld nieuwe ontwikkelaar en teamleider DGBC Academy

Iris Rijneveld nieuwe ontwikkelaar en teamleider DGBC Academy

WELL AP Exam Prep omgezet naar serie webinars

WELL AP Exam Prep omgezet naar serie webinars

‘Verken de onderliggende belangen van de betrokken partijen’

‘Verken de onderliggende belangen van de betrokken partijen’