Webinar: Introductie BREEAM-NL Gebied

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Met BREEAM-NL Gebied wordt de duurzaamheidprestatie van een heel gebied beoordeeld en verbeteringen gestimuleerd. Ben je nog niet bekend met BREEAM-NL Gebied? Schrijf je dan nu in voor dit gratis webinar over BREEAM-NL Gebied. In deze introductie leer je meer over het certificeren van duurzame gebieden.

Wat is BREEAM-NL Gebied?

BREEAM-NL is hét duurzaamheidsinstrument en keurmerk voor gebouwen en gebieden. Met BREEAM-NL Gebied is het mogelijk binnen gebieds(her)ontwikkelingen verduurzaming te stimuleren en aantoonbaar te maken. Actuele thema's komen daarbij aan de orde: het tegengaan van hittestress, voor het omgaan met extreme neerslag en overstromingsrisico’s door klimaatverandering, voor het verbeteren van lokale luchtkwaliteit. Ook biedt BREEAM-NL Gebied aanknopingspunten om circulair materiaalgebruik in de publieke ruimte te bevorderen.

Wat leer ik?

Het webinar van 1 uur biedt een kennismaking met BREEAM-NL Gebied; de categorieën, de totstandkoming van een BREEAM-score en de diverse rollen in het certificeringsproces. Tijdens het webinar gaan we onder ander in op vragen als “Voor welke projecten is BREEAM-NL Gebied geschikt?”, “Welke thema's komen aan bod?” en "Hoe werkt het certificeren".

Tijdens het webinar kun je via de chat-functionaliteit live vragen stellen.

Schrijf je hier in!

 

Gerelateerd nieuws

Beoordelingsrichtlijnen digitaal beschikbaar via nieuwe website BREEAM.NL

Beoordelingsrichtlijnen digitaal beschikbaar via nieuwe website BREEAM.NL

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020: nieuwe maatstaf voor duurzame nieuwbouw

BREEAM-NL Nieuwbouw 2020: nieuwe maatstaf voor duurzame nieuwbouw