Webinar - Implementeer je waterstrategie en begin met besparen door Smartvatten

Waterbesparing begint bij het meten van het verbruik volgens Smartvatten. Vanaf dat moment ontdek je of er lekkages zijn en hoeveel water er wordt verspild. Maar wat is de volgende stap nadat bestaande lekkages zijn verholpen en een schat aan data is verzameld? Hoe kun je deze gegevens gebruiken om te werken aan tastbare verbeteringen? Neem deel aan het ​​webinar van onze partner Smartvatten op 20 mei en kom erachter!

De wereld heeft steeds meer te maken met waterschaarste en stijgende waterprijzen. Dat betekent dat goed waterbeheer in de vastgoedsector niet alleen een verantwoorde, maar ook een slimme keuze is. Zodra je inzicht hebt gekregen in het waterverbruik van jouw portfolio, is het tijd voor de volgende stap: water (en geld) besparen.

Praktische tips en waterbesparende strategieën

Op 20 mei deelt Smartvatten verschillende waterbesparende strategieën. Je ontvangt enkele eenvoudige stappen die je direct kunt gebruiken om geld te besparen op je waterrekening. Smartvatten deelt praktische tips, voorbeelden uit het veld en beantwoordt al je vragen.

Deze onderwerpen staan op het programma:

  • Het effect van watermanagement binnen in vastgoed;
  • De manieren om water te besparen in gebouwen;
  • Het creëren van een waterbesparende strategie;
  • Het implementeren van jouw waterstrategie.

Aanmelden

Schrijf je in voor dit webinar via de inschrijfknop links op deze pagina. Dit online evement is gratis en wordt georganiseerd door Smartvatten.