Seminar ‘Circulaire gebouwen: meetbaar en toepasbaar’

Deze bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden.

Wat is een 'circulair’ gebouw? Hoe maak je circulariteit meetbaar? En wat is het verschil tussen duurzaamheid en circulariteit? Tijdens het gratis seminar ‘Circulaire gebouwen: meetbaar en toepasbaar’ krijg jij een praktisch kader aangereikt om gebouwen te meten en te toetsen op circulariteit. Dit seminar wordt georganiseerd door DGBC in samenwerking met Circle Economy en de Redevco Foundation.

A framework for circular buildings

Tijdens het inhoudelijke interactieve programma, zoomen we in op het rapport ‘A framework for Circular Buildings’. Dit rapport is tot stand gekomen met steun van de Redevco Foundation in een co-productie van DGBC, Metabolic, SGS Search en Circle Economy. Het rapport wordt op 9 oktober gelanceerd op de Expo Real in Munchen en is vanaf dat moment ook online beschikbaar. In de publicatie ontdek je op welke wijze circulariteit in de bestaande systemen kan worden geïntegreerd en welke nieuwe circulaire indicatoren aan het duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL kunnen worden toegevoegd. 

De verschillende sprekers zullen vertellen hoe die indicatoren tot stand zijn gekomen. Daarnaast zoomen zij in op de vraag hoe het circulair perspectief de bestaande BREEAM-NL taal voor duurzaamheid van gebouwen en gebieden verrijkt.

Deelnemen

Er is plaats voor maximaal 120 deelnemers. Deelnemen aan dit seminar is gratis. Bij meer belangstelling dan beschikbare plaatsen, hebben DGBC participanten voorrang op niet participanten.

Indien inschrijven voor dit seminar niet meer mogelijk is dan kun je je interesse kenbaar maken via events@dgbc.nl. Wij plaatsen je dan op een wachtlijst en nemen contact op zodra er een plek beschikbaar is.

Vragen? 

Mocht je vragen hebben over dit seminar, dan vernemen wij dit graag van je via events@dgbc.nl.

Datum

donderdag, 1 november, 2018
van 13:30 tot 18:00 uur

Locatie

Broeinest Amsterdam
Aambeeldstraat 10
1021 KB, Amsterdam

Contactpersoon

Edwin van Noort
088 - 55 80 100