SDG Seminar

Op 12 februari organiseert DGBC een seminar over de Sustainable Development Goals (SDGs) en de rol van de bouw- en vastgoedsector. De doelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030. Wat zijn deze doelen en hoe relevant zijn ze voor de bouw- en vastgoedsector. En hoe kun je deze als organisatie inzetten als koersbepaler voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. 

Programma

Tijdens deze middag wordt onder andere de basis van de SDG’s uitgelegd. Welke doelen zijn er? Welke hebben specifiek betrekking op de bouw- en vastgoedwereld? En hoe kun jij hier zelf mee aan de slag? Onder andere Hugo van Meijenfeldt (Nationaal SDG Coördinator), Nicole Maarssen (Directeur vastgoed Syntrus Achmea Real Estate & Finance), Masja Zandbergen, Head (Head of ESG integration Robeco) en Onno Dwars (Director Ballast Nedam Development) leveren een bijdrage aan deze middag.

Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen
De Sustainable Development Goals (SDG's) zijn door de Verenigde Naties vastgesteld als nieuwe mondiale duurzame ontwikkelingsagenda voor 2030. Ze worden gepromoot als de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. De SDGs zullen van 2016 tot 2030 van kracht zijn. Er zijn 17 doelstellingen. De lidstaten moeten zelf zorgen voor vertaling in nationaal beleid. Nederland heeft op het gebied van natuur en milieu al diverse doelstellingen en beleidsprogramma's die in lijn zijn met de SDGs. Meer informatie op http://www.sdgnederland.nl. 

Kosten en inschrijven

Je kunt je hier inschrijven. Het bijwonen van dit seminar is volledig kosteloos voor DGBC Participanten. Niet-Participanten betalen 220,00. 

Er zijn nog plekken beschikbaar
Inschrijven

Datum

dinsdag, 12 februari, 2019
van 13:30 tot 18:00 uur

Locatie

nog onbekend

Contactpersoon

Fredericke Reijerkerk
088 - 55 80 100