Provada 2018

Deze bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden.

De PROVADA, hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche, vindt in 2018 wederom plaats in de Amsterdam RAI. Van dinsdag 5 juni tot en met donderdag 7 juni 2018 treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Met meer dan 300 standhouders en ruim 22.000 bezoekers is PROVADA één van Europa’s grootste vastgoedevenementen. DGBC is wederom vertegenwoordigd met een stand en diverse presentaties.

Paris Proof - Chez DGBC

Om de doelstellingen van het ‘Parijse’ Klimaatakkoord te halen, moeten we de gebouwde omgeving sneller en grondiger verduurzamen. DGBC heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ‘Paris Proof’ maken van de gebouwde omgeving. Waar hebben we het over als gebouw voldoet aan de Parijse klimaatdoelstellingen? Wanneer is een gebouw Paris Proof? Hoe gaan we die Paris Proof Gebouwen realiseren? Welke voorbeelden zijn er al? Op de PROVADA gaat Lars Sorensen hierover graag  in gesprek met diverse bezoekers. De stand van DGBC begeeft zich al volledig in Parijse sferen, een klassiek Parijs Café; Chez DGBC.

Kom langs in Hal 12, stand 53. Salut!

 

Bekijk de overige activiteiten van DGBC in onderstaand overzicht.

Dinsdag 5 juni

Lancering BREEAM-NL In-Use Quickscan – stand ABN AMRO, hal 11 stand 7

13:00 - 13.30 uur
CFP Green Buildings lanceert samen met DGBC en ABN AMRO, een BREEAM-NL In-Use Quickscan. Deze quickscan is gebaseerd op de huidige Dutch Green Building Scan, waarbij snel inzicht wordt verkregen in de huidige duurzaamheidsprestaties van bestaande gebouwen via de BREEAM-NL In-Use methodiek. CFP voegt in haar online omgeving extra functionaliteiten toe, om het potentie aan verduurzamingsmaatregelen zichtbaar te maken. De BREEAM-NL In-Use Quickscan wordt initieel aan alle klanten van ABN AMRO ter beschikking gesteld.

 

Eindgebruikersdebat CoreNet - Forum 2

15:00 - 17.00 uur
Het eindgebruikersdebat van CoreNet wordt gevoerd over de rol van eindgebruikers in de grootschalige verduurzaming van de gebouwde omgeving. Hoe verbonden zijn ze daarin met elkaar? Welke invloed en dus welke bijdrage met welk effect kunnen eindgebruikers van bestaande en nieuwe gebouwen leveren aan het verduurzamingsvraagstuk om de klimaatdoelstellingen van Parijs te halen. Annemarie van Doorn, directeur DGBC, levert een bijdrage aan dit debat. Meer informatie & aanmelden

Woensdag 6 juni

Bouwen aan levenskwaliteit; een gezonde leefomgeving - PROVADA Business Lounge 

12.00 - 13.00 uur
De gebouwde omgeving heeft veel invloed op de gezondheid van haar gebruikers, een feit dat de laatste jaren steeds meer erkend wordt. We bouwen om veilige, gezonde, comfortabele, productiviteit bevorderende leef-, woon-, leer- en werkomgevingen te creëren. De toenemende kennis hierover biedt tal van mogelijkheden. Op het gebied van gezondheid binnen gebouwen gebeurt al veel in ons land. Onder leiding van Tom van 't Hek gaat gaat Annemarie van Doorn in gesprek met VolkerWessels Vastgoed en de Gemeente Utrecht. Meer informatie & aanmelden 

 

Lancering Woonmerk - PROVADA Business Lounge 

12.45 - 13.00 uur 
DGBC heeft het DGBC Woonmerk ontwikkeld, met behulp van verschillende marktpartijen. Zowel VORM, a.s.r. Real Estate, VolkerWessels Vastgoed als Ballast Nedam Development hebben zich aangesloten als founding partner. Het DGBC Woonmerk geeft een breed inzicht in de kwaliteiten van de woning en de omgeving, zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw.
Het nieuwe keurmerk wordt op de PROVADA gelanceerd, waarna al de eerste certificaten worden uitgereikt. Benieuwd aan wie? Aanmelden kan hier: Meer informatie.

 

Uitreiking Green Leader Award - Forum 2

14.30 - 15.30 uur 
DGBC organiseert, in samenwerking met PropertyNL en PROVADA, in 2018 de verkiezing van de Green Leader Award. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan (grote) leiders in de bouw- en vastgoedsector (of daaraan gerelateerd) die zaken echt fundamenteel anders doen of grote ambities hebben om een doorslaggevende rol te spelen bij het verduurzamen van de bestaande bouw. Kijk hier voor de genomineerden of hier om je aan te melden voor de uitreiking.

Donderdag 7 juni

Presentatie Werkgroep Retail Deltaplan Duurzame Renovatie - NRW Retailplein 

12.00 - 13.00 uur 
Samen met Rachelle Vingerhoeds (HbCapital/NRW) geeft Thomas Metz (DGBC) een presentatie waar onder andere de eerste resultaten van de werkgroep Retail, onderdeel van het Deltaplan Duurzame Renovatie, worden gedeeld. Anneke de Vries, voorzitter van de werkgroep Retail, is genomineerd voor de Green Leader Award. Meer over de werkgroep Retail en het Deltaplan Duurzame Renovatie, vind je hier

Datum

dinsdag, 5 juni, 2018 - 00:00
tot donderdag, 7 juni, 2018 - 00:00

Locatie

AMSTERDAM RAI
Europaplein 2-22
1078 GZ, Amsterdam

Contactpersoon

Marieke Olsthoorn
088 - 55 80 100