Praktijkmiddag Klimaatadaptatie

Het thema klimaatadaptatie stijgt hard op het prioriteitenlijstje van overheden, vastgoedeigenaren en vastgoedbeleggers. Bij nieuwbouw willen we dat er klimaatadaptief wordt gebouwd, maar wat is dat eigenlijk precies? En is de bestaande gebouwde omgeving wel voorbereid op het veranderend klimaat? Als de zomers echt veel heter worden, is het dan nog prettig werken in mijn gebouw? Hoe kan ik hierop voorsorteren met maatregelen aan het gebouw? Welke investeringen zijn verstandig om te doen? Moet ik iets doen aan het voorkomen van wateroverlast als mijn buurman er niets aan doet? Wat verlangt de overheid van de markt op het gebied van klimaatadaptatie?

Tijdens deze praktijkmiddag kijken we naar de beleidsmatige en praktische actualiteiten van klimaatadaptatie.

Programma

Het programma is in voorbereiding, suggesties kunnen naar Jan Kadijk, j.kadijk@dgbc.nl

Permanente Educatie

Omdat deze middag ook geschikt is voor BREEAM-NL experts om aan de permanente educatieverplichting te voldoen zullen ook de credits waarmee BREEAM-NL in diverse schema’s dit thema afdekt worden toegelicht. Volledige deelname geldt als een manier om de expertstatus te verlengen.

Aanmelden en vroegboekkorting

Er is plaats voor maximaal 150 deelnemers. Deelnemen aan de praktijkmiddag kost 275,- euro (DGBC-partners krijgen 25% korting en betalen slechts 206,25 euro). Tevens geldt tot 29 februari een vroegboekkorting van 10%.

Meer informatie

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem contact op met academy@dgbc.nl.