Online training BREEAM-NL Algemeen

Wil jij BREEAM-NL Expert of Assessor worden of wil jij basiskennis vergaren om een opdrachtgever te kunnen adviseren of om bouwteamcollega’s te informeren? Dan is deze training geschikt voor jou! Tijdens de training leer je in een dagdeel meer over de Dutch Green Building Council en over de BREEAM-NL systematiek. Na afloop van de training kun je eventueel doorstromen naar een training voor BREEAM-NL Expert.

Vanwege recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus is deze klassikale training omgezet naar een online training.

Wanneer mag ik meedoen?

Voorafgaand aan de Online BREEAM-NL Algemene training wordt gevraagd om het eerder gegeven BREEAM-NL introductie webinar (1 uur) terug te kijken. Daarmee bent u voorbereid op de inhoud die tijdens de BREEAM-NL Algemeen training wordt gegeven. Bij inschrijven voor de training wordt de link naar de film met u gedeeld.

Wat leer ik?

Meer informatie over deze training, de leerdoelen en de doelgroep vind je in het trainingsprogramma.

Gevorderd?

Let op! Ben jij al goed bekend met BREEAM-NL? Dan is het ook mogelijk om de BREEAM-NL Algemeen online toets te maken.

Investering

De deelnemersbijdrage voor deze online training ligt 25% lager dan de reguliere klassikale training. De bijdrage voor DGBC-partners is € 375,- (excl. btw). Voor deelnemers van organisaties die geen DGBC-partner zijn, is de bijdrage € 500,- (excl. btw). Aanmelden kan via het inschrijfformulier.


Pauline Braam

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Pauline Braam