Online training BREEAM-NL Algemeen

Wil jij BREEAM-NL Expert of Assessor worden of wil jij basiskennis vergaren om een opdrachtgever te kunnen adviseren of om bouwteamcollega’s te informeren? Dan is deze training geschikt voor jou! Tijdens de training leer je in een dagdeel meer over de Dutch Green Building Council en over de BREEAM-NL systematiek. Na afloop van de training kun je eventueel doorstromen naar een training voor BREEAM-NL Expert.

Vanwege recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus is deze klassikale training omgezet naar een online training.

Wanneer mag ik meedoen?

Om deze online training te kunnen volgen, moet je het gratis Webinar ‘BREEAM-NL Introductie’ hebben bijgewoond.
Hiervoor dien je je apart aan te melden. Er zijn verschillende opties, houd hiervoor de agenda in de gaten! Op 29 april vindt het eerstevolgende webinar plaats. Klik daarvoor op deze link.

Wat leer ik?

Meer informatie over deze training, de leerdoelen en de doelgroep vind je in het trainingsprogramma.

Gevorderd?

Let op! Ben jij al goed bekend met BREEAM-NL? Dan is het ook mogelijk om de BREEAM-NL Algemeen online toets te maken.

Investering

De deelnemersbijdrage voor deze online training ligt 25% lager dan de reguliere klassikale training. De bijdrage voor DGBC-partners is € 375,- (excl. btw). Voor deelnemers van organisaties die geen DGBC-partner zijn, is de bijdrage € 500,- (excl. btw). Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Combideal Online Expert
Word je direct BREEAM-NL Expert en ga je na deze online training BREEAM-NL Algemeen ook de online BREEAM-NL Experttraining volgen? Maak dan eenmalig gebruik van de Combideal Online Expert en volg beide online trainingen voor € 1.500 (excl. btw). Werk je bij een partner van DGBC dan betaal je slechts € 1.125 (excl. btw).

Je kan tot uiterlijk woensdag 19 mei gebruik maken van deze unieke aanbieding door je aan te melden voor beide online trainingen en in het aanmeldformulier te vermelden dat je gebruik wil maken van de Combideal Online Expert.

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Pauline Braam

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Pauline Braam