Online BREEAM-NL Experttraining Nieuwbouw en Renovatie (Deel 2)

De BREEAM-NL Expert heeft een cruciale rol in elke BREEAM-NL certificering. Hij of zij coördineert, controleert en verzamelt gegevens en biedt het complete dossier aan ter controle door een BREEAM-NL Assessor. Deze training leidt je op tot expert in het keurmerk voor Nieuwbouw en Renovatie. 

Van offline naar online

Vanwege recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus is deze reguliere klassikale training van 1 dag omgezet naar een online training van 2 dagdelen. De inhoud is hetzelfde!

Wanneer mag ik deelnemen?

Nadat je Training Deel 1 - BREEAM-NL Algemeen hebt afgerond, kun je deelnemen aan deze Training Deel 2 - BREEAM-NL Expert.

Data

Let op: deze training bestaat uit meerdere dagdelen en huiswerkopdrachten. Voor meer informatie zie het tabblad 'Planning'. Bij inschrijving ben je automatisch ingeschreven voor beide dagdelen. 

Wanneer ben ik geslaagd?

Om het certificaat BREEAM-NL Expert te behalen, moet je deelnemen aan beide online trainingsdagen en twee huiswerkopdrachten inleveren.

Meer informatie

Meer informatie over de inhoud van deze en andere trainingen, de leerdoelen en de doelgroep vind je in het reguliere trainingsprogramma.

Investering

De deelnemersbijdrage voor deze online training ligt 25% lager dan de reguliere klassikale training. De bijdrage voor DGBC-partners is € 866,25,- (excl. btw). Voor deelnemers van organisaties die geen DGBC-partner zijn, is de bijdrage € 1.155,- (excl. btw). Aanmelden kan via het inschrijfformulier. 

De online BREEAM-NL Expert training Nieuwbouw wordt in twee sessies aangeboden, daarnaast zijn er twee huiswerkopdrachten

dag 1maandag 22 juni 202012.30 tot 16.00 uur

Huiswerkopdrachtduur ca 1 uur (zelf in te plannen tussen de twee trainingsdagen)
dag 2dinsdag 23 juni 202008.45 tot 13.30 uur

Huiswerkopdrachtduur ca circa 1 tot max 2,5 uur (zelf in te plannen)Pauline Braam

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Pauline Braam