Lunchtafel Deltaplan Duurzame Renovatie

Deze bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden.

DGBC organiseert tijdens de PROVADA elke dag een lunchtafel over het Deltaplan Duurzame Renovatie. Tijdens de sessies hoort u van DGBC wat de status is en hoort u welke rol u kunt gaan spelen in het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland.

Zoals u weet is het Deltaplan opgedeeld in acht sectorspecifieke verduurzamingsopgaves en zijn er werkgroepen geformeerd met elk een eigen voorzitter. De werkgroepen brengen per gebouwtype in beeld wat de opgave is. Op basis van de daadwerkelijke opgave en cijfers ontwikkelen zij een achttal routekaarten per gebouwtype, die concreet in beeld brengen hoe wij de bestaande bouw kunnen verduurzamen, en wat de diverse spelers, waaronder financiers, gemeenten, eigenaren, huurders en toeleveranciers hierin zouden moeten doen. Ook kijken zij naar welke systeemverandering er nodig is.

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per lunchtafel. U dient zelf in het bezit te zijn van een toegansgkaart voor de PROVADA.

Datum

woensdag, 31 mei, 2017
van 12:30 tot 13:30 uur

Locatie

PROVADA
Europaplein 22
1078 GZ, Amsterdam

Contactpersoon

Marieke Olsthoorn
088 - 55 80 100