Level(s) Conference: reshaping sustainability practices in the built environment

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Op woensdag 24 november vindt er een internationaal online congres plaats over het Level(s) Framework, georganiseerd vanuit Level(s) en de Europese Commissie. Tijdens het evenement worden diverse tools geïntroduceerd die je kunnen helpen bij de toepassing van het Level(s) Framework en het creëren van meetbare impact op het gebied van circulair bouwen, klimaatadaptatie en gezondheid.

De sprekers lichten toe wat de invloed van Level(s) op Europese wet- en regelgeving is. Ook gaan de sprekers dieper in op de overeenkomsten tussen het Level(s) Framework en bestaande certificeringen en meetmethodieken. Daarnaast worden er praktijkvoorbeelden gedeeld.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 22 november via de inschrijfknop links.

Over Level(s)

Level(s) is een lijst met gemeenschappelijke indicatoren voor duurzaam bouwen die zijn opgesteld door de Europese Unie. Daarbij is gekeken naar de volledige levenscyclus van gebouwen om hun potentieel voor emissiereductie, efficiëntie, gezondheid en circulariteit optimaal te benutten. Level(s) is geen certificeringssysteem, zoals BREEAM, maar kan daar wel input voor leveren. Het moet organisaties in de hele Europese bouwsector stimuleren om uniform samen te werken. Kijk hier voor meer informatie over Level(s).  

​​​​​​​