Green Leadership Summit 2019

Op donderdagmiddag 26 september organiseert DGBC in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit de 5e editie van de Green Leadership Summit (GLS). De Summit vindt plaats in de Metaal Kathedraal Utrecht en staat in het teken van de versnelde transitie naar een duurzame, circulaire en toekomstbestendige gebouwde omgeving en de fundamentele verandering in leiderschap die hiervoor nodig. 

We zijn hierbij op zoek naar leiders, die verduurzaming fundamenteel aanpakken en/of grote ambities hebben om daar een doorslaggevende rol in te spelen. 

De Fusie van Belangen

De urgentie rond duurzaamheid neemt enorm toe. Verschillende onderwerpen strijden daarbij om aandacht. We moeten energie besparen, duurzaam opwekken, circulair (ver)bouwen, klimaatrobuust bouwen en ontwikkelen, of juist aan gezondheid aandacht schenken. Elk thema heeft zijn eigen beleidsagenda, kennisnetwerk, marktdynamiek en ontwikkeling.

Hoe brengen we dat bij elkaar in een gebouw of gebied? En hoe fuseren we de belangen van de verschillende spelers in de keten? Het thema van de Summit is daarom: “Fusie van belangen”, geïnspireerd op het Fusie van belangenperspectief en de daarvan afgeleide strategie die is ontwikkeld binnen de leerstoel van prof.dr.ir. Anke van Hal, hoogleraar Sustainable Building & Development aan Nyenrode Business Universiteit.

Selectieve uitnodiging

De Green Leadership Summit 2019 is een exclusieve bijeenkomst voor topmanagement uit de bouw- en vastgoedbranche. Genodigden zijn CEO’s en eindverantwoordelijken van de meest vooraanstaande organisaties. Genodigden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Er is ruimte voor maximaal 80 personen. Heb jij geen uitnodiging ontvangen, maar wil je er wel bij zijn, laat het ons weten op events@dgbc.nl.

Sprekers

Onder andere voormalig minister-president Jan Peter Balkenende, Anke van Hal en Rijksbouwmeester Floris Alkemade leveren een inhoudelijke bijdrage aan het programma.

Deelname

De kosten voor deelname voor DGBC-participanten bedragen € 795,00 (excl. BTW) per persoon. Niet-participanten betalen € 995,00 (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief lunch en uitnodiging voor het Green Leader Diner.

Tijd: 10.30 tot 18:00 uur, na afloop vindt het Green Leader Galadiner plaats tot 22:30 uur

Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht


Wil je meer weten over de Green Leadership Summit? Neem contact op met Marieke Olsthoorn, hoofd Communicatie & Events van DGBC, via events@dgbc.nl.
 


Gerelateerd nieuws

 Handreiking vanuit de sector aangenomen tijdens congres Stikstofvrij bouwen en ontwikkelen

Handreiking vanuit de sector aangenomen tijdens congres Stikstofvrij bouwen en ontwikkelen

Stikstofcrisis biedt grote kansen voor bouwen met ecologische houtbouw

Stikstofcrisis biedt grote kansen voor bouwen met ecologische houtbouw

Dit moet je weten over de stikstofcrisis in de bouw

Dit moet je weten over de stikstofcrisis in de bouw