DGBW: Galadiner 2021

Op 7 oktober organiseert DGBC haar jaarlijkse galadiner speciaal voor partners en sponsors van de Dutch Green Building Week. Dit keer op het gloednieuwe en duurzame Floating Office Rotterdam! 

Thema: LEAD - ACT - CHANGE: Nu in actie voor het klimaat

De wereld verandert ingrijpend en razendsnel. We zijn een tijd ingegaan waarin we ons steeds meer bewust zijn van de impact van menselijk handelen op onze planeet. Het is code rood voor de mensheid! Wat de coronacrisis ons leert, is dat heel veel zaken die eerder ondenkbaar bleken nu wél mogelijk zijn. We zien krachtig optreden van de overheid, doortastende maatregelen van bedrijven, toenemende gemeenschapszin en veranderend gedrag in de samenleving. Met de klimaatcrisis in het vooruitzicht is die daadkracht en (mentaliteits)verandering ook nodig. De roep om leiderschap in de transitie naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving is urgenter dan ooit. Deze transitie komt alleen van de grond met enthousiasme en lef. Daarom staat het jaar 2021 in het teken van verbindende leiders en strijdbare organisaties die de bouw en vastgoedsector echt willen veranderen. Zij stellen niet uit en komen nu in actie voor het klimaat! Het thema van de Dutch Green Building Week: LEAD – ACT – CHANGE!

Sprekers

  • Nanne de Ru, Founder van RED Company
  • Bas Kurvers, Wethouder Bouwen, Wonen en Energietransitie Gebouwde Omgeving bij Gemeente Rotterdam
  • Erik Steinmaier, Sector Director bij ABN AMRO

Genodigden

In verband met de beperkte ruimte, hebben alleen sponsors en partners van de Dutch Green Building Week een uitnodiging ontvangen. Aanmelden kan alleen met een geldige relatiecode. 

Dresscode

Black Tie met een groen tintje.

Gerelateerd nieuws

'Niet minder slecht, maar beter'

'Niet minder slecht, maar beter'

DGBC-magazine Toekomstbouwers in teken van leiderschap 

DGBC-magazine Toekomstbouwers in teken van leiderschap 

DGBC festival in Floating Office Rotterdam

DGBC festival in Floating Office Rotterdam