DGBW: 'Een ander klimaat. Later is nu.'

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Met als titel ‘Een ander klimaat. Later is nu’ neemt Rijnboutt Magazine #12 de duurzame samenleving onder de loep, en meer in het bijzonder wat kan worden verstaan onder sociale duurzaamheid en een gezonde leefomgeving. Het magazine laat een keur aan deskundigen aan het woord, die direct of indirect betrokken zijn bij de uitoefening van het vak van de ruimtelijke vormgeving.

Jan van Grunsven en Marleen van Driel delen de inzichten uit het magazine en laten zien hoe onder andere een voormalig klimaatactivist, een wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid, een hoogleraar transitiekunde en Rijnboutt zelf, elk op hun eigen manier richting geven aan een circulaire toekomst.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar vandriel@rijnboutt.nl.

Onderdeel van jubileumeditie Dutch Green Building Week

Deze activiteit is onderdeel van de jubileumeditie van de Dutch Green Building Week. De tiende editie van de week vindt plaats van 21 september tot en met 25 september. #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) en haar partners Nederland internationaal op de kaart zal zetten. 

Ga naar de jubileumeditie Dutch Green Building Week

Gerelateerd nieuws

Video’s Dutch Green Building Week online

Video’s Dutch Green Building Week online

Warmte-absorberende verf maakt van gevel energieopwekker

Warmte-absorberende verf maakt van gevel energieopwekker

DGBW: van betonschaamte naar betontrots

DGBW: van betonschaamte naar betontrots