DGBW: Cradle to Cradle café – Welzijn op de werkvloer

Al tien jaar lang organiseren Ahrend, Mosa, QbiQ en Tarkett vier Cradle to Cradle Cafés per jaar. Tijdens de miniseminars delen experts op het gebied van duurzaamheid en circulariteit hun kennis met geïnteresseerden en komen architecten aan het woord over de meest duurzame en circulaire projecten van Nederland.

Met elke keer een andere inspirerende locatie en de diverse onderwerpen zijn de cafés al jaren populair bij een breed publiek. Tijdens de Dutch Green Building Week staat het derde café van 2019 op 27 september op de agenda. Het thema is ‘Welzijn op de werkvloer’. Het café vindt plaats in het WTC Utrecht.

WELL 

Het WTC Utrecht is het eerste WELL gecertificeerde kantoorgebouw in Nederland. Tijdens dit café krijgen bezoekers een kijkje in deze fantastische werkomgeving en worden zij door drie experts geïnspireerd over manieren waarop gebouwen kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen. Justine Kontou (Studio KONTOU), Nils Bonder (CONSULT) en Charlotte Griffioen (MVSA Architects) vertellen over de ontwerpvisie van het WTC Utrecht, de toepassing van WELL building standard in bestaande- en nieuwbouw en het ontwerpen van holistische omgevingen die bijdragen aan het welzijn van gebruikers.

Programma en informatie

Organisatie van het café is in handen van Ahrend, Mosa, QbiQ en Tarkett. Meer informatie over het inhoudelijke programma en de sprekers is te vinden op de site van het Cradle to Cradle café.

Locatie activiteit

WTC Utrecht
Stadsplateau 2
5321 AZ Utrecht

Aanmelden

Aanmelding vereist via de website van het Cradle to Cradle café.​​​​​​​

Gerelateerd nieuws

Verslag van Merosch Open Source over circulair bouwen

Verslag van Merosch Open Source over circulair bouwen

DGBW: terugblik Symposium Energietransitie in de Zorg

DGBW: terugblik Symposium Energietransitie in de Zorg

DGBW: AM brengt Circulair Opdrachtgeverschap in de praktijk

DGBW: AM brengt Circulair Opdrachtgeverschap in de praktijk