DGBW: CFP Green Buildings Event 'Building Change'

CFP organiseert op 6 oktober het Green Buildings Event ‘Building Change’ tijdens de Dutch Green Building Week 2021. En wel als hybride event, want dit jaar vindt het event zowel bij de Rijtuigenloods in Amersfoort als digitaal plaats. Onder leiding van dagvoorzitter Twan Huys, staan onder andere DGBC-directeur Annemarie van Doorn, architect Saartje van der Made, undercoveragent Marcel van de Ven, minimalist Dennis Storm, Pieter Pot-oprichter Jouri Schoemaker, Ommetje-Professor Erik Scherder en Follow This-oprichter Mark van Baal op het podium. Ze inspireren je op unieke wijze om verder te bouwen aan verandering.

Innovatie en verduurzaming gaan hand in hand. Verandering is daarvoor noodzakelijk, daarom ligt de focus tijdens het Green Buildings Event 2021 op de persoonlijke groei van deelnemers en daarmee onze industrie. Want samen bouwen we aan de verandering van onze gebouwen: Building Change.

Opzet van het event

Het doel is om naast inspiratie, kennis en nieuwe contacten, ook concrete tools, energie en overtuiging mee te nemen van deze editie van het Green Buildings Event. Naast het plenaire programma – gevuld met topsprekers én een innovatiefestival voor ontmoetingen en verwondering – wordt een diversiteit aan workshops aangeboden gedurende de break-out sessies. Hierin kunnen deelnemers zich richten op hun eigen leiderschap, persoonlijke groei en effectiviteit qua impact en communicatie. Ook wordt er ruime tijd ingelast om oude bekenden en nieuwe contacten te spreken. Want het blijft een samenkomst van iedereen die zich richt op de duurzaamheid van bestaande gebouwen.

Korting via DGBC

De kaarten voor het Green Buildings Event kosten normaal gesproken €150, maar als relatie van DGBC krijg je maar liefst 50% korting. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan via de button links in het menu en bemachtig een zeer gewild kaartje voor het Green Buildings Event 'Building Change' in de Rijtuigenloods in Amersfoort

TijdProgramma
13:00 uurOpening
door dagvoorzitter Twan Huys en gastheer Bram Adema

Saartje van der Made
Architect van het hoofdkantoor van de Goede Doelen Loterijen

Dennis Storm
Minimalist in hart en nieren

Annemarie van Doorn
Directeur Dutch Green Building Council

Marcel van de Ven
Undercoveragent en meesteronderhandelaar

Jouri Schoemaker
Oprichter van Pieter Pot en Nederlands Kampioen Pitchen

Dragon's Den
Met Roel van de Bilt van Rabobank als juryvoorzitter

Diverse workshops
Om samen te bouwen aan verandering

Erik Scherder
'Ommetje-Professor' en Hoogleraar Klinische Neuropsychologie

Mark van Baal
Oprichter en CEO van Follow This
17:00 uurWrap-up met Twan Huys en Bram Adema
Met aansluitend een borrel

DGBC-partners

CFP Green Buildings

Gerelateerd nieuws

'Niet minder slecht, maar beter'

'Niet minder slecht, maar beter'

DGBC-magazine Toekomstbouwers in teken van leiderschap 

DGBC-magazine Toekomstbouwers in teken van leiderschap 

DGBC festival in Floating Office Rotterdam

DGBC festival in Floating Office Rotterdam