DGBC op PROVADA

Van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 oktober vind je DGBC weer op de PROVADA. Het thema van PROVADA is dit jaar 'Dare to Dream: Together for a better building environment'. 

Parijs is dichterbij dan je denkt

Ook dit jaar neemt DGBC de bezoeker mee naar Parijs, want 'Parijs is dichterbij dan je denkt'. Ons Parijse café is terug te vinden in hal 12, stand 53. Je bent altijd welkom om onder het genot van een croissant, macaron of een heerlijk kopje koffie het gesprek aan te gaan over CO2-reductie, Circulariteit, Klimaatadapatie, Gezondheid of BREEAM-NL.  

Activiteiten tijdens PROVADA

Niet alleen kun je in ons Parijse café terecht voor vragen en een hapje en drankje, ook vinden er diverse activiteiten plaats. Zo organiseren DGBC en ParkBee de 'Gesprekstafel verdichten en vergroenen', om onderling mogelijkheden te verkennen en ideeën uit te wisselen over hoe we de straat in de toekomst gaan gebruiken en inrichten.

DGBC is aanwezig bij diverse activiteiten die tijdens de PROVADA plaatsvinden. Zo is DGBC-directeur Annemarie van Doorn moderator bij de bijeenkomsten ‘Houtbouw in de Praktijk’ en ‘De waarde van Sustainable Development Goals (SDG’s)’ op woensdag 27 oktober. Daarnaast maakt Van Doorn deel uit van het expertpanel tijdens de Paneldiscussie Kennispark Twente op donderdag 28 oktober.

Meer informatie over PROVADA

Klik hier om naar de website van de PROVADA te gaan.