DGBC Galadiner - Meters Maken voor het Klimaat

Deze bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden.

Op donderdag 28 september organiseert de Dutch Green Building Council (DGBC) een exclusief Galadiner ter gelegenheid van de Dutch Green Building Week. Het galadiner is op uitnodiging. Partners van de Dutch Green Building Week mogen eigen relaties uitnodigen. Bekijk hier de deelnemerslijst.

Sprekers o.a. 

Hugo von Meijenfeldt

Coördinator Nationale Implementatie Sustainable Development Goals

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Hugo von Meijenfeldt is Coördinator Nationale Implementatie Sustainable Development Goals bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Hij was eerder Consul-Generaal in San Francisco (2013-2015), Klimaatgezant (2009-2013) en Directeur Internationaal bij de Ministeries van VROM en IenM (2006-2013). Hij is WorldConnector en boardmember Sustainability Challenge Foundation.

Presentator Harm Edens

Tekstschrijver en presentator

Harm Edens is een echte duizendpoot. Zo heeft hij 23 jaar lang comedieseries voor tv geschreven, waaronder Laat Maar Zitten, In de Vlaamsche Pot, Sam Sam, ‘t Zonnetje in Huis en nog veel meer. Vanaf 1996 werkt hij mee aan Dit Was Het Nieuws. Vele andere programma’s volgden… van de Gouden Harpen Gala’s, via de talkshow On Air naar de groene-lifstyle-serie 10xBeter. Ook heeft hij voor de radiozenders De Hof van Edens gewerkt en werkt hij op dit moment iedere dinsdagmiddag bij BNR's Mediazaken. Daarnaast schrijft hij ook nog columns voor de Linda en Broadcast Magazine. Tot slot is hij ook nog ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds.

Kitty van der Heijden

Directeur

World Resources Institute

Kitty van der Heijden, is ontwikkelingseconoom en directeur van het World Resources Institute (WRI) voor de vestigingen in Europa en Afrika. Het WRI staat bekend als een #1 onafhankelijke denktank voor mondiale milieuvraagstukken. Kitty is nummer 5 in de Trouw Duurzame 100 en werd door Elsevier uitgeroepen als één van de 200 Nederlandse topvrouwen. Daarnaast is zij commissaris bij Unilever. Ervaring in overvloed voor een inspirerend verhaal!

Johan van Hall

Member Managing Board

ABN AMRO

Johan van Hall begon in 1982 bij ABN AMRO op de afdeling Audit. In 1999 werd hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Multi Channel Platform. Begin 2004 werd Johan van Hall lid van het managementteam van de Business Unit Nederland. In 2009 trad hij toe tot het team dat verantwoordelijk was voor de integratie van ABN AMRO Bank N.V. en Fortis Bank N.V. Hij is de Chief Operating Officer en verantwoordelijk voor Technology, Operations & Property Services. Per 1 juni 2013 is Johan van Hall de vicevoorzitter van de Raad van Bestuur. 

Aanmelden

Het is op dit moment niet meer mogelijk om u aan te melden voor het DGBC Galadiner 'Meters maken voor het klimaat'. Heeft u een relatiekaart ontvangen via een van de partners van de DUtch Green Building Week dan kunt u een mail sturen aan events@dgbc.nl (graag uw uw naam, functie en organisatienaam vermelden). Wij zullen u dan op de wachtlijst plaaten. Zodra er plaatsen vrijkomen zullen wij uw aanmelding alsnog verwerken.

Meer informatie?

Als u vragen heeft over het DGBW Galadiner of de Dutch Green Building Week, dan kunt u contact opnemen met Marieke Olsthoorn, Hoofd Communicatie en Events DGBC en projectleider Dutch Green Building Week (DGBW), 010-303 27 77 of m.olsthoorn@dgbc.nl.

Datum

donderdag, 28 september, 2017
van 18:30 tot 22:30 uur

Locatie

Circl - Het Circulaire Paviljoen ABN AMRO
Gustav Mahlerplein 1B
1082 PP, Amsterdam

Contactpersoon

Marieke Olsthoorn
088 - 55 80 100