DGBC-galadiner 2022

Op donderdagavond 13 oktober organiseert DGBC haar jaarlijkse galadiner speciaal voor DGBC-partners waarmee we veel samenwerken. 

Het DGBC-galadiner is uitsluitend voor genodigden. Aanmelden kan alleen met een ontvangen relatiecode. 

THEMA: HIER GAAN WE VOOR!

De urgentie groeit om onze leefomgeving gezond, betaalbaar en duurzaam te houden. We zien schaarste op elk gebied: energie, betaalbare woningen, biodiversiteit, ruimte. Zo komt er steeds meer ongelijkheid in onze samenleving. Hoe verbinden wij al deze opgaven? Waar gaan wij voor als sector? En waar ga jij voor met jouw bedrijf? Daarom is het thema dit jaar: ‘Hier gaan we voor!’ Dat is actief en positief, en geeft richting.

De klimaatdoelstellingen zijn urgent, daarom hebben we het vaak over ‘mòeten’, maar het ‘willen’ is net zo krachtig. Dat merkt DGBC ook bij haar 400 partners. Heel wat bedrijven en organisaties doen al veel, dat komt voort uit een echte wil. Ze voelen de urgentie en willen iets doen. De SDG’s nodigen ons uit om breed te blijven kijken: we moeten meerdere maatschappelijke doelen tegelijk bedienen. Bijvoorbeeld duurzaamheid combineren met betaalbaarheid. Daar kun je grote veranderingen mee realiseren. Maar het gaat niet snel genoeg. Daarom willen we tijdens de week veel aandacht besteden aan duurzame innovaties en (lokale) initiatieven van bedrijven en burgers die opschaling nodig hebben. Laten we stoppen met het wiel opnieuw uitvinden!DGBW 2020, SDG-logolandschap

Dit evenement is onderdeel van de Dutch Green Building Week 2022

Bekijk DGBW 2022

SDG's

Logo voor Duurzame steden en gemeenschappenDuurzame steden en gemeenschappen

Gerelateerd nieuws

Dutch Green Building Week: lokaal, sociaal en duurzaam

Dutch Green Building Week: lokaal, sociaal en duurzaam

Highlights Paris Proof talkshow met ABN AMRO

Highlights Paris Proof talkshow met ABN AMRO

Green Buildings Event 2021: ‘Radicale verandering door innovatie, kennisdeling en lef!’

Green Buildings Event 2021: ‘Radicale verandering door innovatie, kennisdeling en lef!’