DGBC Future Leaders Program 2021

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Het DGBC Future Leaders Program is een leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Het vijfdaagse programma inspireert, biedt reflectie op gedrag en compententies en verbindt CEO's met Young Professionals.

Ambitieuze Young Professionals zullen op termijn de nieuwe (groene) leiders zijn. Wij willen deze generatie stimuleren op het gebied van duurzaamheid. Wij organiseren daarom de zesde editie van het DGBC Future Leaders Program. In dit leiderschapsprogramma ontvangen de deelnemers nieuwe kennis en inzichten, coaching op gedrag en competenties, verbinding met bestaande leiders en generatiegenoten en opdrachten om ambities te concretiseren.

Bekijk de brochure

Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd: Waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij? Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders.

Voordelen

 • Inzicht in je leiderschapskwaliteiten
 • Toegang tot een exclusief programma
 • Tijdsinvestering is overzichtelijk
 • Kennis vergaren door hoogwaardige keynotes
 • Kennis vergaren en delen met Young Professionals
 • Netwerken met ambitieuze Young Professionals
 • Netwerken met huidige CEO’s & Green Leaders
 • Samenwerken met Young Professionals

Met medewerking van o.a.:

 • Annemarie van Doorn, directeur DGBC
 • Nathalie 'Pitch Queen' Mangelaars, founder Pitch Academy
 • Marjan Minnesma, Directeur Urgenda
 • Lidewey van der Sluis, Hoogleraar Strategisch Talentmanagement, Nyenrode Business Universiteit

Voor wie?

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor Young Professionals tot 35 jaar, die actief zijn met het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Investering

Voor partners van DGBC bedraagt de investering € 2.099,- ex. BTW per persoon. Het tarief voor niet-partners bedraagt € 2.799,- ex. BTW.

Geldende richtlijnen

We kijken naar de geldende richtlijnen en houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Tijdens het programma kijken we ook naar de geldende richtlijnen voor de betreffende bijeenkomsten. Waar nodig zullen we, in overleg met de deelnemers, aanpassingen doen. Heb je meer vragen hierover neem dan contact met ons op!

Inschrijving is gesloten

De inschrijfmogelijkheid voor het Future Leaders Program 2021 is gesloten. Zou je volgend jaar willen deelnemen aan het programma? Houd dan goed onze agenda in de gaten of stuur een mail naar Jan Kadijk via j.kadijk@dgbc.nl.

Vijfdaags leiderschapsprogramma

Het DGBC Future Leaders Program 2021 bestaat uit een doorlopend programma met 5 bijeenkomsten (inclusief één overnachtingen) gedurende een periode van 4 maanden.

dag 1 donderdag 23 september 2021 14:00 tot 22:00 uur Blooming Hotel, Bergen
dag 2 vrijdag 24 september 2021 09:00 tot 17:00 uur Blooming Hotel, Bergen
dag 3 donderdag 14 oktober 2021 09:00 tot 17:00 uur Regio Den Haag
dag 4 november ca. 2 uur Online
dag 5 donderdag 9 december 2021 09:00 tot 17:00 uur Regio Utrecht

Geldende richtlijnen

De startdatum van het Future Leaders Program 2021 is onder voorbehoud. We kijken naar de geldende richtlijnen en houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Tijdens het programma kijken we ook naar de geldende richtlijnen voor de betreffende bijeenkomsten. Waar nodig zullen we, in overleg met de deelnemers, aanpassingen doen. Heb je meer vragen hierover neem dan contact met ons op!

Annemarie van Doorn 

Gedreven door een langetermijnvisie geeft Annemarie van Doorn als directeur richting aan de koers van DGBC. Met ruim 350 partners vormt DGBC de grootste en meest brede beweging voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland. Annemarie wil samen met de koplopers die de urgentie voelen om te verduurzamen de leiding nemen in de transitie. 

 

Nathalie Mangelaars

Nathalie wordt ook wel dé Pitch Queen van Nederland genoemd. Als eigenaar van de Pitch Academy, geeft ze pitchtrainingen aan corporates, MKB, startups en studenten. Zo heeft ze inmiddels ruim 4000 mensen getraind en is ze regelmatig als pitch expert te zien in de media. Ook is ze de drijvende kracht achter het NK Pitchen.

 

Marjan Minnesma

Als directeur van Urgenda zet Marjan zich in om bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren te verbinden en gezamenlijk Nederland sneller te verduurzamen. Met een concreet stappenplan streeft de organisatie naar een circulaire economie die draait op duurzame energie en groene grondstoffen.

 

Lidewey van der Sluis

Lidewey is visionair op het gebied van talentmanagement, holacratisch organiseren en dragend leiderschap. Ze is actief als spreker, auteur, expert, adviseur voor directies en heeft meer dan 200 publicaties op haar naam staan. Ze wordt gezien als vernieuwende denker met een strategische visie op leiderschap en het organiseren van werk.

 

Gerelateerd nieuws

Biobased bouwen ‘onwaarschijnlijk belangrijk’ 

Biobased bouwen ‘onwaarschijnlijk belangrijk’ 

'Ik wil inspirerende leiders met lef ondersteunen'

'Ik wil inspirerende leiders met lef ondersteunen'

Meld je nog snel aan voor het DGBC Future Leaders Program 2022

Meld je nog snel aan voor het DGBC Future Leaders Program 2022