DGBC Future Leaders Alumnibijeenkomst

Op donderdag 12 april 2018 vindt de Alumnibijeenkomst plaats voor de young professionals die deel hebben genomen aan het DGBC Future Leaders Program 2015, 2016 en 2017. 

Groot denken & groot doen

De verduurzaming van bestaand bebouwd gebied is een uitdaging van formaat. Met een onsje meer gaan we er niet komen: de opgave is te urgent om te wachten op het voortschrijdend inzicht. We hebben goede voorbeelden nodig, innovaties, creativiteit, systeemverandering, leiderschap. Het Future Leader Program van DGBC heeft jullie uitgedaagd om in je eigen werk groot te denken en de versnelling te zoeken. Tijdens de alumnibijeenkomst kun je je ervaringen delen met andere oud-deelnemers

Introducé

Ken je iemand die je kennis wilt laten maken met het Future Leaders Program, neem hem of haar dan mee als introducé. Dit kun je vermelden bij je inschrijving in het veld opmerkingen.

Aanmelden

Graag vernemen wij spoedig van of je aanwezigheid bent via het inschrijfformulier. Er zijn geen kosten aan deze deelname verbonden. Ongeveer een week van tevoren ontvang je de deelnamebevestiging.

Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op via events@dgbc.nl.

Er zijn nog plekken beschikbaar
Inschrijven

Datum

donderdag, 12 april, 2018
van 13:30 tot 17:00 uur

Contactpersoon

Jan Kadijk
010 - 30 32 777