DGBC Congres - Meters Maken voor Klimaat

Tijdens de Dutch Green Building Week vindt op donderdag 28 september 2017 het DGBC Congres plaats in Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO in AmsterdamDit congres wordt door DGBC georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week (DGBW). Het belooft een interessante bijeenkomst te worden voor ruim 400 professionals uit - en gelieerd aan - de gebouwde omgeving.

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor ABN AMRO en de DGBW Partners.

Meters maken voor klimaat

Het congres sluit aan bij de misschien wel de meest noodzakelijke editie van de DGBW uit de geschiedenis. De zorg om het milieu groeit, zoals we bijna dagelijks zien in de media. Willen we de klimaatdoelstellingen halen, dan is het zaak grondiger te verduurzamen. Aanzienlijk meer gebouwen moeten sneller en grondiger worden verduurzaamd. Tijdens het congres gaan we dieper in op het strijdplan dat nodig is om de gebouwde omgeving sneller en grondiger te verduurzamen. Het thema Meters maken voor klimaat sluit aan op de ontwikkeling van het Deltaplan Duurzame Renovatie.

Over de Dutch Green Building Week

De Dutch Green Building Week wordt voor het zevende achtervolgende jaar georganiseerd. De week is in het leven geroepen om alle initiatieven op het gebied van duurzaamheid in relatie tot de gebouwde omgeving in de spotlights te zetten. Jaarlijks komen er meer dan 10.000 bezoekers af op de evenementen die tijdens de week worden gehouden. De Dutch Green Building Week vindt plaats op hetzelfde moment als de World Green Building Week. Gezamenlijk worden de krachten gebundeld en staan de uitdagingen om de mondiale klimaatverandering aan te pakken centraal. De Dutch Green Building Week vindt plaats van maandag 25 t/m vrijdag 29 september 2017. 

Er zijn nog plekken beschikbaar
Inschrijven

Datum

donderdag, 28 september, 2017
van 12:00 tot 18:00 uur

Locatie

Circl
Gustav Mahlerplein
Amsterdam

Contactpersoon

Niek Stukje
010 - 30 32 777